Kokeneita projektipäälliköitä
Digia Oyj

Hae työpaikkaa
Alkuperäinen julkaisupäivä 30.4.2021

Etsimme Helsinkiin kokeneita ohjelmistoalan 

PROJEKTIPÄÄLLIKÖITÄ 

Projektipäällikön roolissa työskentelet viestinnän solmukohdassa varmistaen asioiden etenemisen sovitusti. Tunnistat asiakastarpeet ja olet valmis vastaamaan niihin parhaan taitosi mukaan. Tiedät vastuullasi olevista projekteista tarkkaan, missä mennään ja mitä tapahtuu seuraavaksi – saatat olla jopa hieman asioiden edellä. Keskityt olennaiseen ja viet rohkeasti ohjausryhmiin kiperimmätkin asiat. Projektien arkirutiinit laskutuksesta ja raportoinnista lähtien hoituvat luontevasti ja huolehdit niiden myötä myös taloudellisten tavoitteiden täyttymisestä. Projektipäällikkönä vastaat toimitusprojektien suunnittelusta ja ohjauksesta. 

Olet etsimämme asiantuntija, jos olet aidosti asiakaslähtöinen ja koordinointikykyinen, ja sinulla on erinomaiset viestintä- ja tiimityötaidot. Olet vastuuntuntoinen, haluat kehittää osaamistasi entisestään ja tehdä monipuolista ja kiinnostavaa työtä energisten asiakkaiden parissa. Meille on tärkeää, että pidät viestintää merkittävänä osana työtäsi etkä piiloudu exceleiden taakse. 

Arvostamme osaamista ja kokemusta seuraavista:

 • tekninen tausta
 • turvallisuusviranomaishankkeet
 • projekti- tai palvelujohtaminen ohjelmistoalalla
 • ketterät menetelmät ja palveluiden hallinta

Kehittyvänä ja kasvavana suunnannäyttäjänä kehitämme aktiivisesti toimintaamme ja yhteistyötämme asiakkaidemme kanssa, joten meillä pääset työskentelemään osana merkityksellisiä ja mielenkiintoisia projekteja. Vastaamme asiakastarpeisiin esimerkiksi myös turvasektorin alueella. Toimiminen tietoturvallisissa hankkeisissa edellyttää Suomen kansalaisuutta ja valittaville henkilöille tullaan teettämään asiakkaiden toimesta perusmuotoinen henkilöturvallisuusselvitys. 

Edellytämme sujuvaa suomen kielen suullista ja kirjallista taitoa. Tehtävä edellyttää asiakasprojektien myötä myös jonkin verran matkustamista.  

Sovit täydellisesti osaavaan joukkoomme, jos sinulla on kehittynyt kuuntelemisen taito ja sinulla on sitä sopivaa vaatimattomuutta otteessasi. Olet positiivinen ja innostava työkaveri, joka näkee enemmän mahdollisuuksia kuin uhkia eikä hätkähdä vähästä. Itseohjautuvuus on sinulle luontevaa etkä kaipaa jatkuvaa tiesi viitoittamista. Projekteissamme toimivat alan syväosaajamme auttavat työssä ja alueeseen perehtymisessä, joten saat tueksesi ammattitaitoiset kollegat. Projektipäällikön roolissasi olet se digiarjen sankari, joka mahdollistaa kehittäjien keskittymisen itse kehitystyöhön

Tarjoamme sinulle roolin, jossa voimme rakentaa monenlaisia polkuja urallesi ja yksilölliselle kehittymisellesi. Digiassa on yli 1300 kollegaa ja satoja asiakkaita, joiden kanssa oppia ja kehittyä. Asiakkuudet useilta eri toimialoilta takaavat lukemattomia mahdollisuuksia rakentaa yhdessä digitaalisuutta, joka toimii ja tuntuu. Digia vaikuttaa asiakkaidensa kautta Suomalaisen arjen sujuvuuteen ja turvallisuuteen – meillä pääset aidosti tekemään työtä, jolla on merkitystä. Haluamme tarjota asiantuntijoillemme parhaan mahdollisen ympäristön työn tekemiselle; vapautta ja vastuuta, joustavia työaikoja, työn ja vapaa-ajan yhteensovittamista, vapaa-ajan aktiviteetteja sekä monipuolista heimotoimintaa. Plussana saat kattavat työsuhde-edut ja mahtavat työkaverit.

Digiassa oppiminen on yksi keskeisistä kulttuuriperiaatteistamme. Meillä jokainen on Senior Trainee, sillä uskomme, että jokaisella on osaamista jaettavaksi muille eikä kukaan ole koskaan valmis. Työkavereiden auttaminen on meillä tärkeää, joten toivomme rentoa ja positiivista asennetta sekä tiimihenkisyyttä.

Hae 31.5.2021 mennessä! Älä kuitenkaan odota hakuajan päättymiseen saakka, sillä käymme hakemuksia läpi jatkuvasti ja palkkaamme sopivimmat viipymättä. Jo sinulle tulee mieleen kysymyksiä tehtävästä tai meillä työskentelystä, saat lisätietoja osoitteesta  june.poikselka(at)digia.com

Hae työpaikkaa

Lähetä ilmoitus kaverille

Lisätiedot

 • Ilmoitusnumero: 1450874
 • Tehtäväalue: IT
 • Työsuhde: Vakituinen työsuhde
 • Työn tyyppi: Kokopäiväinen
 • Hakuaika päättyy: 31.5.2021
 • Hakuosoite: www-osoite
 • Yhteyshenkilö: June Poikselkä (June.Poikselka (a) digia.com)