(Poistunut julkaisusta)

Kokeneita projektipäälliköitä suunnitteluohjaukseen
NCC Suomi Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 1.7.2019

Haemme uusiksi työkavereiksi kokeneita ammattilaisia pääkaupunkiseudun toimitila- ja asuntorakentamisen suunnittelunohjaukseen. Toimitilarakentamisen hankkeemme ovat isoja ja monipuolisia hankekehitys- tai allianssihankkeita. Asuntorakentamisen puolella olemme profiloituneet monipuolisten ja vaativien neuvottelu- ja hankekehityshankkeiden rakentajaksi.

Tehtäväsi

Tehtävä meillä NCC:llä ei rajoitu vain suunnitteluvaiheeseen, vaan tehtävä on kokonaisvaltainen projektijohtamisen tehtävä, jossa ollaan mukana hankkeen koko elinkaaressa suunnittelu- ja hankekehitysvaiheesta aina kohteen valmistumiseen saakka. Tehtävänäsi on ohjata ja johtaa hankkeen suunnittelua niin, että projektin lopputulos täyttää sekä käyttäjien että asiakkaiden odotukset ja että hankkeelle asetetut laatu-, aikataulu- ja taloudelliset tavoitteet saavutetaan. Vastaat suunnitelmien aikataulutuksesta, kustannuksista ja toimivuudesta.

Mitä toivomme sinulta:

Sinulla tulisi olla tehtävään soveltuva korkeakoulututkinto (KK tai AMK) ja vähintään 5 - 7 vuoden kokemus monipuolisista projektijohtamisen tehtävistä esimerkiksi tuotannon parista, rakennuttamisosaaminen ja suunnitteluohjauskokemus ovat eduksi.

Koska tehtävä on vastuullinen ja itsenäinen, toivomme että olet hyvä johtamaan omaa työtäsi ja omaat proaktiivisen ja keskustelevan yhteistyötä rakentavan työotteen. Tulet hyvin toimeen eri yhteistyötahojen kanssa ja osaat esittää vaikeatkin asiat diplomaattisesti ja ratkaisulähtöisesti.

Rakennustekninen osaaminen ja kiinnostus ovat eduksi suunnittelunohjauksen tärkeimmässä tavoitteessa, suunnitelmien laadun ja taloudellisen ja ennen kaikkea toimivuuden näkökulmasta. Tässä tavoitteessa sinua auttavat syvällinen ymmärrys rakennusprojektien kokonaisvaltaisesta hallinnasta, rakentamisen laadun ja toimivien ratkaisujen ymmärtäminen. Luova ongelmanratkaisutaito sekä uteliaisuus luoda ja ehdottaa parempia ratkaisuja ovat tehtävässä tärkeitä ja työssä onnistumisen tähtihetkiä!

Emme halua rajata tehtävää myöskään liian tiukasti totuttuihin toimintatapoihimme, vaan toivomme että sinulta löytyy myös kiinnostusta ja draivia kehittää kanssamme suunnittelunohjauksen prosesseja ja toimintatapaa.

Miksi tähän tehtävään?

Mikäli rakentaminen, ongelmanratkaisu ja vaikuttamisen halu ovat motivaattoreitasi, uskomme että pystymme tarjoamaan sinulle mielekkään työn! Pääset näkemään oman käden jäljen ihan konkreettisesti kaupunkikuvassa, kun kohteet valmistuvat hankekehitys- ja suunnitteluvaiheesta valmiiksi asuin- ja toimitiloiksi.

Tehtävässä pääset toimimaan myös hyvin laajan osaajajoukon kanssa, hankkeen kehitysvaiheesta riippuen olet päivittäisessä tekemisessä viranomaisten, asiakkaiden, suunnittelijoiden ja tietysti meidän osaavien rakentajien ja tuotannon tuen kanssa. Mikäli olet aiemmin toiminut esimerkiksi tuotannon parissa, on tässä mahtava tilaisuus päästä näkemään koko elinkaarta ja laajentamaan rakentamisen perspektiiviä.

Miksi NCC?

Olemme ammattitaitoinen, vakaa ja kokenut rakentaja. Teemme työtä hyvässä yhteishengessä, meillä on matala hierarkia ja välitön työilmapiiri, jossa on tilaa erilaisille ihmisille. Saat ympärillesi erittäin kokeneet kollegat, johdon tuen ja sparrauksen ja mahdollisuuden kehittää osaamistasi moderneilla oppimisen työkaluilla. Tarjoamme modernin työvälineet ja pidämme huolta henkilöstön viihtymisestä!

Yhteystiedot ja haku
Lisätietoja tehtävästä antavat toimitilarakentamisen osalta suunnittelujohtaja Mika Ukonmaanaho 050 377 2935, mika.ukonmaanaho@ncc.fi ja asuntorakentamisen osalta suunnittelujohtaja Mervi Pekkanen 050 3021580 mervi.pekkanen@ncc.fi.

Hae paikkaa heti tai viimeistään 12.08.2019 mennessä osoitteessa https://www.ncc.fi/tule-toihin/. Käsittelemme hakemuksia jo hakuaikana, joten toimi nopeasti. Liitäthän hakemukseesi myös ansioluettelosi ja palkkatoiveesi