(Poistunut julkaisusta)

Kokeneita palvelumuotoilijoita ja UX/UI-suunnittelijoita
Vincit

Alkuperäinen julkaisupäivä 5.7.2018

Kokeneita palvelumuotoilijoita ja UX/UI-suunnittelijoita (Helsinkiin, Tampereelle tai Turkuun)

Moikka sulle palvelumuotoilun ja designin ammattilainen!

Rakastatko digitaalista designia ja nautitko käyttäjien ja liiketoiminnan tarpeiden yhdistämisestä timanttiseksi kokonaisuudeksi? Pohditko, voisiko elämä tuoda eteesi mahdollisuuden aloittaa kesän jälkeen uusi luku ammatillisessa tarinassasi?

Hyppää osaksi erinomaisen nohevaa ja monipuolista yli 30 hengen suunnitteluporukkaamme, joka koostuu laajan osaamisalueen tyypeistä, joiden taustalta ja titteleistä löytyy niin businessmuotoilua, strategista suunnittelua, palvelumuotoilua, UI-suunnittelua, UX-suunnittelua, konseptisuunnittelua, käyttäjätutkimusta, visuaalista suunnittelua kuin frontend-koodaamistakin. Edeltäviin lokeroihin ei itseään kuitenkaan tarvitse sulloa, sillä porukkaamme mahtuu myös “joka-paikan-höylä-designereita”.

Haemme työkavereiksemme kokeneita suunnittelijoita, joilla on osaamista ja näkemystä siitä, mitä erinomaista asiakashyötyä tuottavien, toimivien ja kauniiden digitaalisten palveluiden henkiin puhaltaminen vaatii. Visiona meillä on loppukäyttäjän ja asiakkaan tarpeista lähtevä rohkeasti loistokas toteutus, joka syntyy käyttäjätutkimuksen, konseptisuunnittelun, käyttöliittymäsuunnittelun ja visuaalisen suunnittelun keinoin. Hommia tehdään tiiviissä yhteistyössä ohjelmistokehittäjiemme kanssa.

Asiakkaidemme kirjo on laaja aina pienistä startupeista pörssiyhtiöihin, joten haasteita löytyy joka makuun. Suurimmasta osasta tuotoksiamme joudumme pysyttelemään hipihiljaa, mutta mm. näistä saamme elämöidä julkisestikin: Moovy-parkkipalvelu, Juhlapesu, Ikaalisten matkatoimisto, Noodi.me, Oralin sähköiset palvelut ja Nuviz.

Vastuun ottaminen, asioihin vaikuttaminen sekä oman työn ja toiminnan kehittäminen ovat meidän kaikkien vincitläisten ytimessä. Porukassamme viihtyvät parhaiten osaajat, jotka innostuvat vaihtelevista ja erikokoisista asiakasprojekteista. Ja he, jotka näkevät niiden mahdollistaman jatkuvan ammattitaidon laajentamisen ja uusien juttujen kokeilemisen istuvan kuin nappi omaan designerin paitaansa. Koska haluamme tehdä asiakkaistamme uniikkeja, saavat tekijämmekin olla sitä.

Olisi kiehtovaa kuulla mitä inspiroiva design tarkoittaa juuri sulle. Kerro se meille 31.7. mennessä ja lähdetään yhdessä selvittämään kääntyisikö seuraava lukumme käsi kädessä tallustellen kohti auringonlaskua – tai ainakin kohti työsuhdetta.