(Poistunut julkaisusta)

Kokeneita ostajia
Sharper Finland

Alkuperäinen julkaisupäivä 27.2.2020

Sharper on pohjoismainen asiantuntija- ja päällikkötason tehtävien rekrytointi- ja konsulttipalveluihin erikoistunut yritys. Me Sharperilla uskomme, että työntekijän ja yrityksen välinen kulttuurinen match on vielä tärkeämpää kuin se, mitä työnhakija on tehnyt aikaisemmin työurallaan. Olemme osa Studentwork Groupia, joka kuuluu Suomen 20 suurimman henkilöstöpalvelualan yrityksen joukkoon.


 

Me Sharperilla etsimme jatkuvasti asiakkaillemme kokeneita ostajia pääkaupunkiseudulle ja Uudellemaalle erilaisiin hankinnan asiantuntijatehtäviin.

Mikäli sinulla on vähintään muutaman vuoden kokemus suorista tai epäsuorista hankinnoista, saatat olla etsimämme osaaja. 

Jätä meille CV:si ja yhteystietosi alla olevan linkin kautta, niin olemme sinuun yhteydessä, mikäli meillä on kokemustasi vastaavia tehtäviä! GDPR-syistä johtuen emme valitettavasti ota hakemuksia tai CV:eitä vastaan sähköpostitse. 


Lisätietoa Sharperista

Me Sharperilla uskomme siihen, että yhteistyöllä pystymme palvelemaan hakijoitamme, konsulttejamme ja asiakkaitamme parhaiten. Yhdessä pystymme toimimaan nopeammin ja joustavammin. Ainutlaatuinen organisaatiomallimme, One Team -rekrytointi,  mahdollistaa aidon yhteistyön ja todellisen arvon luomisen. Olemme aidosti sitoutuneita asiakkaisiimme, konsultteihimme ja kollegoihimme.