(Poistunut julkaisusta)

Kokeneita Operations-konsultteja
PwC

Alkuperäinen julkaisupäivä 9.11.2018

Etsimme kasvavaan liikkeenjohdon konsultoinnin Operations-tiimiimme vakituiseen työsuhteeseen kokeneita liiketoiminnan ydinprosessien osaajia ja uudistajia. Olemme asiakkaidemme ykkösvalinta liiketoiminnan ydintoimintojen toimintamallien uudistamisessa kilpailukyvyn parantamiseksi. Liikkeenjohdon konsultoinnimme ydinosaamistamme ovat strategiakonsultointi, operatiivisen toiminnan kehittäminen, teknologioiden hyödyntäminen ja muutosjohtaminen.

Tulet työskentelemään pääasiassa 3-6 kuukauden mittaisissa haastavissa ja merkittävissä muutosprojekteissa asiakkaillemme. Esimerkkeinä projekteista suomalaisille suuryrityksille ovat mm. myynnin kehitysohjelman laatiminen, hankinnan toimintamallin yhtenäistäminen ja tehostaminen, tuotantoverkoston uudistamisen sekä tuotannon ylösajon suunnittelu ja toteuttamisen tuki.

Mitä odotamme sinulta?

  • Vähintään 5-7 vuoden kokemusta liikkeenjohdon konsultoinnista ja/tai yrityksen liiketoiminnan ja sen ydintoimintojen kehittämisestä.
  • Soveltuvaa yliopistotutkintoa, KTM / DI.
  • Sujuvaa suomen ja englannin kielen kirjallista ja suullista taitoa.
  • Näyttöjä tuloksellisesta suuren yrityksen ydintoimintojen kehittämisestä seuraavilta alueilta: myynti, hankinta, tuotanto ja toimitusketjun hallinta.
  • Analyyttistä otetta ja kykyä tunnistaa arvonluontimahdollisuuksia yrityksen toiminnoissa.

Lisäksi arvostamme

  • Kokemusta jatkuvan parantamisen sekä Lean-konseptien ja työkalujen soveltamisesta.
  • Kiinnostusta työskennellä yritysjärjestelyihin liittyvissä projekteissa.
  • Näyttöjä tuloksellisesta myynnistä ja kykyä kehittää palvelutarjoomaa.
  • Kokemusta projektien ja tiimien johtamisesta.

Olet etsimämme konsultti, jos sinulla on innostusta perehtyä erilaisten asiakkaiden liiketoimintaan, kiinnostusta pitkäaikaisten asiakassuhteiden rakentamiseen ja halua ylittää asiakkaamme odotukset kerta toisensa jälkeen. Haemme tiimiimme kollegoja, jotka osaavat ajatella strategisesti ja panostavat myös yhdessä tekemiseen ja hyvän työilmapiiriin rakentamiseen.

Mitä tarjoamme sinulle?

Tarjoamme sinulle mielenkiintoisen ja vakituisen paikan osaavassa asiantuntijaorganisaatiossamme, tilaisuuksia ulkomaan komennuksiin, laajasti ura- ja kehittymismahdollisuuksia sekä kilpailukykyisen palkan. Meille työntekijöidemme hyvinvointi on tärkeää ja panostamme erityisesti liikuntaan ja terveydenhuoltoon liittyviin henkilöstöetuihin.

Kiinnostuitko?

Lähetäthän cv:si ja hakemuksesi palkkatoiveineen pikimmiten, kuitenkin viimeistään 25.11.2018. Lisätietoja tehtävästä antaa Mika Uusitalo, Operations Consulting Leader, +358 50 317 6609, mika.uusitalo@pwc.com, sekä Sami Karttunen, Senior Manager, +358 50 337 3932 (sami.karttunen@pwc.com).