(Poistunut julkaisusta)

Kokeneita maalareita
Rekrytointipalvelu Sihti Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 18.5.2020

Haemme Jyväskylän alueelle itsenäisesti työskenteleviä maalareita. Töiden aloitus tapahtuu sopimuksen mukaan kesän aikana.

Tässä tehtävässä ammattitaitoinen työskentelyote ja monipuolisten työtehtävien kautta karttunut kokemus ovat valttikorttejasi. Myös koulutus alalle on vaadittava kriteeri. Etsimme siis maalaria, joka pystyisi itsenäisesti työskentelemään monipuolisissa ympäristöissä eikä pelkää tarttua haasteisiin. Töitä on tarjolla uudis- ja saneerauskohteissa.

Toivomme sinulta voimassa olevaa Työturvallisuuskorttia jtai mahdollisuuttaa suorittaa se tarpeen vaatiessa. Työotteeltasi olet oma-aloitteinen ja reipas tekemään töitä. Ajokortti ja oman auton käyttömahdollisuus ovat eduksi, mutteivat edellytys työhön valittavalta

Mikäli kiinnostuit tehtävästä, jätä hakemus nettisivujemme sihti.fi kautta. Lisätietoja antaa Aleksi Arjakka 040 027 8937. Lähetä hakemuksesi pian, sillä käsittelemme hakemuksia jo hakuaikana!

Sihdin kanssa kohti parempia työpäiviä! Tarjoamme työnhakijoille mielenkiintoisia, palkitsevia tehtäviä ja päivittäin työllistämmekin tuhansia tekijöitä ympäri Suomen. Sihdin kautta sinun on mahdollista työllistyä monipuolisesti erilaisiin työtehtäviin aina osa-aikaisista kokoaikaisiin töihin, rakennusalalta teollisuuteen ja kaivoksista talouden alalle. Yhteiset arvot, reilut pelisäännöt sekä työntekijöistämme ja työturvallisuudesta huolehtiminen ovat meille ykkösasioita - intohimomme on auttaa sinua löytämään juuri se oikean työ.

Katso kaikki avoimet työpaikkamme osoitteesta www.sihti.fi.