Kokeneita ja kokemattomampia sähkäreitä syksylle!
WorkPower Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 4.9.2020

Etsitkö uusia haasteita syksyksi 2020? Jos sinua kiinnostaa monipuolinen sähköasentajan työ mielenkiintoisissa kohteissa, jatka lukemista!

Me etsimme syksyksi asiakasyritystemme työkohteisiin useita sähköasentajia. Työkohteita löytyy laidasta laitaan, uudiskohteista saneerauskohteisiin ja työtehtävät määräytyvät asentajan osaamisen ja aikaisemman kokemuksen mukaan. 

Työssä onnistumista edesauttaa vakaa ja ammattitaitoinen työote, hyvä asenne sekä kyky katsoa seuraavaa työvaihetta pidemmälle. Alan koulutus on valituksi tulemisen edellytys. Aikaisemmasta työkokemuksesta sähköasentajan tehtävissä on toki hyötyä, mutta otamme huomioon myös kokemattomammatkin hakijat. 

Etsimämme sähköasentaja on itsevarma ja luotettava asentaja, jolla pysyy näppärästi käsissä piuhat ja työkalut! Olethan lisäksi tiimityöskentelytaitoinen ja ahkera asentaja, joka haluaa suoritua työstä aina parhaansa mukaan. 

WorkPower työllistää tällä hetkellä noin 250 tekijää rakennusalalla. Joukkoomme kuuluu mm. aputyöntekijöitä, rakennussiivoojia, kirvesmiehiä sekä putki-, ilmastointi- ja sähköasentajia. Tarjoamme kattavat perehdytykset kaikille työntekijöillemme, ja työvarusteet saat kainaloosi heti sopimusten teon yhteydessä. Tampereen toimistollamme työskentelee iloinen seitsemänhenkinen raksatiimi, joka on tukenasi kaikissa työsuhteeseen liittyvissä asioissa.

Jätä meille hakemus, jossa kerrot itsestäsi, vahvuuksistasi sekä siitä, millaista työtä sinä haluaisit tehdä. Etsitään yhdessä sinulle sopiva työkohde!

Hae meille ja sähköistä syksysi!

Lisätietoja tarvittaessa antaa Katja Metsäkylä p. 044 747 5295 ma-pe klo 10-15.

Avainsanat: raksa, rakennusala, sähköasentaja, sähkö, Tampere, Pirkanmaa

Hae työpaikkaa

Lähetä ilmoitus kaverille

Lisätiedot

  • Ilmoitusnumero: 1383944
  • Tehtäväalue: Suunnittelu, Tekniikka, Rakennusala
  • Työsuhde: Määräaikainen työsuhde
  • Työn tyyppi: Kokopäiväinen
  • Hakuaika päättyy: 9.10.2020
  • Hakuosoite: www-osoite
  • Sijainti: Pirkanmaa, Tampere