(Poistunut julkaisusta)

Kokeneita IT-konsultteja yritysjärjestelytoimeksiantoihin
PwC

Alkuperäinen julkaisupäivä 26.11.2018

Etsimme kasvavaan liikkeenjohdon konsultoinnin Digital Consulting -tiimiimme vakituiseen työsuhteeseen kokeneita IT-alan asiantuntijoita. Liikkeenjohdon konsultoinnimme ydinosaamistamme ovat strategiakonsultointi, operatiivisen toiminnan kehittäminen, teknologioiden hyödyntäminen ja muutosjohtaminen.

Tulet työskentelemään nopeatempoisissa yritysjärjestelyprojekteissa ja strategisissa toimeksiannoissa esimerkiksi IPO-readiness tai Due Diligence -vaiheessa tai pidempikestoisissa Carve-out tai Post-Merger-Integration -projekteissa. Asiakkaitamme ovat pääomasijoittajat sekä eri toimialojen yritykset.

Mitä odotamme sinulta?

  • Vähintään 5 vuoden kokemusta konsultoinnista tietohallintoon, hankehallintaan sekä järjestelmäkehitykseen, IT-infrastruktuuriin tai integraatioihin liittyen.
  • Soveltuvaa yliopistotutkintoa, KTM / DI.
  • Sujuvaa suomen ja englannin kielen kirjallista ja suullista taitoa.
  • Näyttöjä tuloksellisesta suuren yrityksen toimintojen kehittämisestä IT:n avulla.
  • Analyyttistä otetta ja kykyä ymmärtää IT:n merkitys liiketoiminnalle.

Eduksesi on

  • Aiempi kokemus yritysjärjestelyistä.
  • Työskentely yritys- tai ratkaisuarkkitehtuurien parissa sekä näihin liittyvät arvioinnit.
  • Näytöt tuloksellisesta myynnistä ja kyky kehittää konsultoinnin palveluita.
  • Kokemus projektien ja tiimien johtamisesta.

Olet etsimämme konsultti, jos sinulla on innostusta perehtyä erilaisten asiakkaiden liiketoimintaan, kiinnostusta pitkäaikaisten asiakassuhteiden rakentamiseen ja halua ylittää asiakkaamme odotukset kerta toisensa jälkeen. Haemme tiimiimme kollegoja, jotka osaavat ajatella strategisesti ja panostavat myös yhdessä tekemiseen ja hyvän työilmapiiriin rakentamiseen.

Mitä tarjoamme sinulle?

Tarjoamme sinulle mielenkiintoisen ja vakituisen paikan osaavassa asiantuntijaorganisaatiossamme, tilaisuuksia ulkomaan komennuksiin, laajasti ura- ja kehittymismahdollisuuksia sekä kilpailukykyisen palkan. Meille työntekijöidemme hyvinvointi on tärkeää ja panostamme erityisesti liikuntaan ja terveydenhuoltoon liittyviin henkilöstöetuihin.

Kiinnostuitko?

Lähetäthän cv:si ja hakemuksesi palkkatoiveineen pikimmiten, kuitenkin viimeistään 9.12.2018. Lisätietoja tehtävästä antaa Petri Salo, Digital Consulting Leader, +358 40 536 7156, (petri.salo@pwc.com) sekä Teemu Hiltunen, Director, +358 50 593 2612 (teemu.hiltunen@pwc.com).