(Poistunut julkaisusta)

Kokeneita huoltoasentajia
Caverion Suomi Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 26.2.2019

Oletko itsenäiseen työhön kykenevä huoltoasentaja vailla uusia haasteita? Etsimme nyt vuorovaikutustaitoisia alan konkareita asiakaskohteeseemme Itä-Helsinkiin. Tulevana asentajana vastuullasi on kiinteistön päivittäishuollon ylläpito- ja huoltotehtävät. Toimi pikaisesti ja hae heti mukaan!

Tarjoamme sinulle:

  • itsenäisen roolin
  • ensiluokkaiset työkalut ja huippuunsa hiottu työturvallisuus
  • monipuolisen työnkuvan
  • hyvät henkilöstöedut
  • joustavan työympäristön

Sinulta löytyy alalle soveltuva ammattitutkinto (LVI, sähkö, kiinteistönhoito) taskustasi ja useamman vuoden kokemusta vastaavista tehtävistä. Pärjäät itsenäisesti kohteessa ja vastaat oman alasi tehtäväkokonaisuudesta. Olet asiakaspalveluhenkinen ja luonteeltasi motivoitunut ja ongelmanratkaisukykyinen tekijä. Nautit alati vaihtuvista tilanteista ja osaat reagoida niihin nopeasti.

Lisätietoja tehtävästä antaa Caverionilta Jan Huhta p. 050 390 0992 tai jan.huhta@caverion.com. VMP Group toimii Caverionin rekrytointikumppanina ja lisätietoja hakuprosessiin liittyen antaa VMP Groupin HR-koordinaattori Milla Äikäs, p. 040 307 5053 tai sähköpostitse palvelukeskus.caverion@vmp.fi.

Hae tehtävään 31.5.2019 mennessä jättämällä hakemuksesi palkkatoiveineen oheisen linkin kautta. Haastattelemme hakijoita jo hakuajalla ja palkkaamme heti sopivien henkilöiden löydyttyä.