(Poistunut julkaisusta)

Kokeneita aulapalveluhenkilöitä Helsinkiin!
Palmia

Alkuperäinen julkaisupäivä 10.4.2019
Palmia on nopeasti kasvava ja kehittyvä ravintola-, kiinteistö-, siivous- ja turvapalvelutoimintaa tarjoava palveluyritys. Tyytyväisiä asiakkaitamme ovat julkiset toimijat ja yhteisöt, yritykset sekä yksityishenkilöt. Valtakunnallisesti toimivassa yrityksessämme työskentelee noin 2 200 työntekijää. Huolehdimme työntekijöidemme ammattitaidosta ja työn ilosta. Olemme monimuotoinen ja välittävä työyhteisö ja tarjoamme monipuolisia töitä – hyviä kehitysmahdollisuuksia unohtamatta.

Haemme Palmian Turvapalveluihin aulapalveluhenkilöitä Business Park -kohteeseen toistaiseksi voimassa olevaan työsuhteeseen. Tehtäviisi kuuluu asiakaspalvelua, puhelinvaihteenhoitoa sekä muita aulapalveluun kuuluvia tehtäviä. Työpaikka sijaitsee Helsingissä hyvien kulkuyhteyksien varrella.

Omaat jo runsaasti kokemusta vastaavista töistä, sekä hyvät asiakaspalvelutaidot. Perehdytämme sinut kattavasti tehtäviisi sekä tarjoamme osaavien työkavereiden ja esimiesten tuen. Myös ympäri vuorokauden toimiva hälytys- ja palvelukeskuksemme tukee sinua tehtävissäsi.

Edellytämme hakijoilta
- Useamman vuoden kokemusta vastaavista töistä
- 18 vuoden ikää ja nuhteetonta taustaa
- Voimassa olevaa vartijakorttia
- Sujuvaa suomen kielen suullista ja kirjallista taitoa sekä
asiakaspalvelutehtävissä tarvittavaa englannin kielen taitoa
- Positiivista palveluasennetta

Hae tehtäviä sähköisen järjestelmän kautta. Hakuaikaa on 21.4.2019 asti. Työt alkavat sopimuksen mukaan.

Lisätietoja tehtävistä antaa palveluesimies Juuso Taskinen (puh. 040 5968354) palveluesimies Sami Niemi (puh. 040 5224793).