(Poistunut julkaisusta)

Kokemusta omaavia kesätyöntekijöitä
ISS Palvelut Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 19.2.2021

Oletko sinä seuraava, joka liittyy kesän ajaksi ISS:n ammattilaisten joukkoon? Tule mukaan joukkoomme luomaan tiloja, joissa on hyvä olla!


Etsimme reippaita, fyysisessä työssä viihtyviä KESÄTYÖNTEKIJÖITÄ siivoustehtäviin Kuopioon.

Etsimme kesätyöntekijöitä ylläpitosiivoustehtäviin joissa vastaat toimistokohteiden siivouksesta eripuolilla Kuopiota. Etsimme myös ulkona viihtyviä, rautaisen kunnon omaavia ulkoikkunoiden pesijöitä. Tarjoamme työtehtäviä niin kokoaikaisesti kuin osa-aikaisestikin, kerrothan hakemuksessasi kummasta olet kiinnostunut. Työajat riippuvat kohteesta mutta ovat pääsääntöisesti arkisin klo 6 -18 välillä. Työalkavat huhti - toukokuussa.

Siivoustehtäviin edellytämme aiempaa kokemusta puhdistuspalvelualan tehtävistä, Ikkunanpesussa riittää innokkuus työntekoa kohtaan ja rautainen kunto. Perehdytämme tehtäviin kattavasti, joten olethan oma-aloitteinen ja innokas oppimaan. Odotamme asiakaslähtöisyyttä, reipasta asennetta sekä tarkkaa työskentelyotetta. Tehtävässä menestyäksesi tarvitset hyvän fyysisen peruskunnon sekä suomen kielen taitoa. Katsomme eduksesi suoritetun työturvallisuuskortin. Myös oman auton käyttömahdollisuus on tehtävissä eduksi.

Meillä pääset työskentelemään monipuolisessa ja kannustavassa työympäristössä! Työntekijöidemme hyvinvointi on meille tärkeää ja mahdollistamme käyttöösi aina ajankohtaiset ja ergonomiset työvälineet.  ISS Palvelut maksaa kiinteistöpalvelualan työehtosopimuksen mukaista palkkaa.


Tunnelmia kesätyöpaikoistamme voit käydä katsomassa myös YouTubesta


Näytä meille potentiaalisi ja täytä hakemuksesi viipymättä osoitteessa www.iss.fi tai viimeistään 28.2.2021. Ensimmäisen kierroksen haastattelut toteutamme videohaastatteluina joten tarkkaile sähköpostiasi!

ISS Palvelut luo tiloja, joissa on hyvä olla. Teemme maailmasta toimivan asiakkaalle suunnitellulla kokonaispalveluratkaisulla. Palvelua johtaa ja sen aktiivisesta kehittämisestä vastaa asiakkuuteen nimetty ammattilainen tiimeineen. Business, IT & HQ -avainasiakkuusyksikössä ymmärrämme syvällisesti asiakkaamme liiketoiminnan. Keskeinen osa tarjoamaamme tämän yksikön asiakkuussegmenteissä ovat työpaikkapalvelumme, ISS Sunny Monday >> https://www.fi.issworld.com/palvelumme-service/tyopaikkapalvelut] Haemme kasvavaan yksikköömme jatkuvasti uusia, innovatiivisia ja luotettavia vastuunkantajia, joille tarjoamme kansainvälisen yrityksen koulutus- ja urapolkumahdollisuudet sekä näköalapaikan johtavassa kiinteistö- ja toimitilapalvelualan yrityksessä.