(Poistunut julkaisusta)

Kokemusta omaava varastotyötekijä Jimm's PC-Storeen!
Jimm's PC-Store Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 3.9.2019

Kiinnostaako työ varastossa huipputuotteiden parissa? Oletko sosiaalinen, huumorintajuinen ja varastokokemusta omaava tiimipelaaja, joka nauttii tekemisen meiningistä? Mikäli kyllä, tämä voi olla juuri sinun paikkasi! Jimm's PC-Store on kasvussa ja logistiikkaan tarvitaan lisää tekijöitä!

Etsimme Jimm's PC-Store Oy:lle Turkuun reipasta varastotyöntekijää yrityksen kasvua vauhdittamaan. Jimm'sin logistiikassa työskenteleviä yhdistää hurtti huumori, kiinnostus tietotekniikkaan ja halu tehdä työtä porukalla.

Työnkuvaasi kuuluvat vaihtelevat varaston tehtävät. Tuotteet keräillään ja pakataan käsin ja työ on nopeatempoista.

Odotamme sinulta ripeätahtiseen varastotyöhön soveltuvaa fyysistä kuntoa ja kiinnostusta IT-alaa kohtaan sellaisella tasolla, että tiedät mitä tietokone on syönyt. Sinulla on myös aikaisempaa kokemusta pakkauksesta ja keräilystä.

Tärkeintä meille on tarkka, huolellinen, ripeä, vastuuntuntoinen ja joustava työasenteesi. Haluat oppia uutta ja kehittyä työssäsi sekä sitoutua tehtävääsi pidemmälläkin tähtäimellä. Meillä tekeminen jatkuu yhdessä porukalla kunnes työt on tehty. Meillä et voi piiloutua nappikuulokkeiden taakse työskentelemään yksin. Työskentelet osana varastotiimiä, joka edellyttää sinulta sosiaalisuutta ja huumorintajua. Työtehtävä edellyttää sujuvaa suomen kielitaitoa ja mahdollisuutta tehdä vuorotyötä.

Tarjoamme sinulle merkityksellisen työn kasvavassa ja kehittyvässä yrityksessä ja mahdollisuuden työskennellä alan huipputuotteiden parissa. Henkilökuntamme mielestä Jimmylässä on ylivoimaisesti paras työilmapiiri, paras työyhteisö ja huumori!

Työt alkavat syyskuussa 2019. Työ tapahtuu arkisin klo 6.00-16.00 välillä, mutta toivomme valmiutta kaksivuorotyöhön.

Työ on alustavasti puolen vuoden määräaikaisuus Baronan kautta, mutta mahdollisuus pitkäaikaiseenkin työsuhteeseen on olemassa.

Kerro meille lisää itsestäsi hakemuksen ja CV:n muodossa 17.9.2019 mennessä. Käsittelemme hakemuksia sekä haastattelemme osaajia jo hakuaikana, joten nopeus on valttia tässä haussa!

Ja jos jokin asia jäi mietityttämään, tartu puhelimeen ja soita Katille Baronalle, puh. 050 370 8435.