(Poistunut julkaisusta)

Kokemusta omaava varastotyötekijä Jimm's PC-Storeen!
Jimm's PC-Store Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 13.2.2019

Kiinnostaako työ varastossa huipputuotteiden parissa? Oletko sosiaalinen, huumorintajuinen ja varastokokemusta omaava tiimipelaaja, joka nauttii tekemisen meiningistä? Mikäli kyllä, tämä voi olla juuri sinun paikkasi! Jimm's PC-Store on kasvussa ja logistiikkaan tarvitaan lisää tekijöitä!

Etsimme Jimm's PC-Store Oy:lle Turkuun reipasta varastotyöntekijää yrityksen kasvua vauhdittamaan. Jimm'sin logistiikassa työskenteleviä yhdistää hurtti huumori, kiinnostus tietotekniikkaan ja halu tehdä työtä porukalla.

Työnkuvaasi kuuluvat vaihtelevat varaston tehtävät. Tuotteet keräillään ja pakataan käsin ja työ on nopeatempoista.

Odotamme sinulta ripeätahtiseen varastotyöhön soveltuvaa fyysistä kuntoa ja kiinnostusta IT-alaa kohtaan sellaisella tasolla, että tiedät mitä tietokone on syönyt. Sinulla on myös aikaisempaa kokemusta pakkauksesta ja keräilystä.

Tärkeintä meille on tarkka, huolellinen, ripeä, vastuuntuntoinen ja joustava työasenteesi. Haluat oppia uutta ja kehittyä työssäsi sekä sitoutua tehtävääsi pidemmälläkin tähtäimellä. Meillä tekeminen jatkuu yhdessä porukalla kunnes työt on tehty. Meillä et voi piiloutua nappikuulokkeiden taakse työskentelemään yksin. Työskentelet osana varastotiimiä, joka edellyttää sinulta sosiaalisuutta ja huumorintajua. Työtehtävä edellyttää sujuvaa suomen kielitaitoa ja mahdollisuutta tehdä vuorotyötä.

Tarjoamme sinulle merkityksellisen työn kasvavassa ja kehittyvässä yrityksessä ja mahdollisuuden työskennellä alan huipputuotteiden parissa. Henkilökuntamme mielestä Jimmylässä on ylivoimaisesti paras työilmapiiri, paras työyhteisö ja huumori!

Työt alkavat heti, kun sopiva osaaja löytyy, joten pääset heti alkuvuoden sähäkkään vauhtiin mukaan! Työ tapahtuu arkisin kahdessa vuorossa (klo 6-14 ja 14-22). Työ on alustavasti puolen vuoden määräaikaisuus Baronan kautta, mutta mahdollisuus pitkäaikaiseenkin työsuhteeseen on olemassa.

Kerro meille lisää itsestäsi hakemuksen ja CV:n muodossa 26.2.2019 mennessä. Käsittelemme hakemuksia jo hakuaikana.

Jos jokin asia jäi mietityttämään, soita Katille Baronalle, puh. 050 370 8435, parhaiten tavoitettavissa to 14.2. klo 14-15 ja pe 15.2. klo 13-14 välisenä aikana.