Kokemusta omaava siivooja
ISS Palvelut Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 31.12.2019

Etsitkö aamupainotteista kokopäivätyötä?


Etsimme kokemusta omaavaa SIIVOOJAA asiakaskohteeseemme Ouluun.


ISS siivouspalvelut huolehtii kiinteistöjen ja toimitilojen puhtaanapidosta ja viihtyvyydestä osana asiakkaidensa päivittäistä hyvinvointia. Pidämme päivittäin siistinä yli 17 miljoonaa neliömetriä, ja ympäristövastuullisuus sekä kemikaalivapaus ohjaavat valintojamme. 


Tehtävässä vastaat yhden suuren asiakaskohteemme ylläpitosiivoustehtävistä. Työ sisältää myös puhdastilasiivousta. Työsuhde on kokoaikainen ja työaika on arkisin klo 5 – 14 välillä. Työsuhde on vakituinen ja alkaa sopimuksen mukaan.


Toivomme, että sinulla on alalle soveltuva koulutus esim. laitoshuoltaja tai toimitilahuoltaja sekä työkokemusta siivoustyöstä vähintään vuoden verran. Katsomme eduksi aiemman kokemuksen puhdastilasiivouksesta. Työssä tarvitset hyvää peruskuntoa sekä suomen kielen taitoa asiakaspalvelutilanteissa. Viihdyt tehtävässä, jos sinulla on tunnollinen ja oma-aloitteinen työote, olet ripeä sekä omaat positiivisen asenteen työntekemistä kohtaan. 


Lähetä hakemuksesi viivyttelemättä osoitteessa www.iss.fi ja tule kanssamme tekemään ISS palveluista maailman parasta palveluyritystä! Hakuaika päättyy 27.1.2020.


ISS Palvelut luo kestävää hyvinvointia kiinteistöille ja niiden käyttäjille ja siten laadullista ja taloudellista arvoa asiakkaidemme liiketoimintaan. Olemme yksi Suomen suurimmista yksityisistä työnantajista ja maan johtava kiinteistö- ja toimitilapalveluyritys. Kokonaispalvelumme muodostuu kiinteistön ylläpito-, siivous-, ravintola-, turvallisuus- ja työpaikkapalveluista. Vuonna 2018 liikevaihtomme oli 407 miljoonaa euroa ja henkilöstömme vahvuus 8 017. ISS Palvelut on osa kansainvälistä ISS-konsernia. 
www.iss.fi, www.issworld.comwww.facebook.com/duunISSaISSSuomi/ 

- ISS on savuton työpaikka -

Hae työpaikkaa

Lähetä ilmoitus kaverille

Lisätiedot

  • Ilmoitusnumero: 1326552
  • Tehtäväalue: Kiinteistöala
  • Työsuhde: Vakituinen työsuhde
  • Työn tyyppi: Kokopäiväinen
  • Hakuaika päättyy: 27.1.2020
  • Hakuosoite: www-osoite
  • Sijainti: Haukipudas, Kempele, Kiiminki, Oulu, Oulunsalo