(Poistunut julkaisusta)

Kokaikainen toimistosiivooja / handyman Pasilaan
Lassila & Tikanoja Oyj

Alkuperäinen julkaisupäivä 11.9.2017

Olipa kerran herrat Josef Lassila ja Frithjof Tikanoja, jotka vuonna 1905 perustivat Vaasaan pienen tukkukaupan. Vuoteen 2017 mennessä Lassila & Tikanojasta on kehittynyt yksi Suomen suurimmista monipalveluyrityksistä. Emme kuitenkaan tyydy tähän, vaan vaatimaton tavoitteemme on muuttaa kulutusyhteiskunta kierrätysyhteiskunnaksi ja tarjota samalla toimivia siivouspalveluja. Tarjoamme nyt kokoaikaisen ja vakituisen

TOIMISTOSIIVOOJAN / HANDYMANIN

tehtävän Helsingin Pasilassa. Työaikasi ovat säännölliset, sillä työskentelet arkisin klo 6-14. Pääasiassa työskentelet toimistosiivouksen parissa, mutta tarvittaessa tuuraat myös handymanin tehtävissä, jotka pitävät sisällään pieniä korjaus- ja kalustamistöitä. Tällöin työskentelet klo 7-15. Tärkeä osa työtä on myös asiakkaiden päivittäinen kohtaaminen. Tarpeen tullen neuvot ja opastat, vähintään hymyilet ja tervehdit.

Tarjoamme sinulle pysyvän työpaikan sekä suuren yrityksen mukanaan tuoman luotettavuuden ja turvan. Meillä on myös mahdollista kehittyä vaativampiin tehtäviin ja tarjoamme monipuolisia uramahdollisuuksia. Työsuhde-etuihimme kuuluu tavallista laajempi työterveyshuolto, sairauskassa, henkilökuntakerhot sekä liikunta- ja kulttuurisetelit.

Tehtävässä onnistuaksesi et tarvitse kolmea tutkintoa ja 15 vuoden vaativaa työkokemusta, vaan:

- Motivaation tehdä töitä
- Reippautta kohdata asiakkaat
- Suomen kielen ymmärrystä ja keskustelutaitoa

Olemme aktiivisia vaikuttajia myös somessa, käy tsekkaamassa esimerkiksi Instagramissa tai YouTubessa. Lisätietoa tehtävistämme saat sähköpostilla: rekry(at)lassila-tikanoja.fi. Huomioithan, että emme vastaanota hakemuksia sähköpostitse!