(Poistunut julkaisusta)

Kojeistoasentajia Konecranes Finland Oy:lle Hyvinkäälle
Konecranes Finland Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 28.10.2018

Haemme asiakkaallemme Konecranes Finland Oy:lle kojeistoasentajia sähkölaitteiden kokoonpanoon.

Uskomme, että erinomaisen asiakaskokemuksen tekevät Konecranes-työntekijät – ihmiset, jotka ovat sitoutuneita tarjoamaan asiakkaille näiden liiketoimintoja tehostavia nostolaitteita ja kunnossapitoa. Teemme kaiken täydestä sydämestämme. Tämä tekee Konecranesista ainutlaatuisen työpaikan.

Hakijoilta odotamme sähköasentajan koulutusta ja hyvin opiskeltuja perustaitoja. Eduksi katsomme työkokemuksen teollisuuden sähköasentajan tehtävistä. Työ soveltuu henkilöille, jotka haluavat kehittää omaa ammattitaitoaan ja hankkia työkokemusta. Pääasia työssä pärjäämiseksi on, että sinulla motivoitunut asenne ja halu oppia uutta.

Työt alkavat kuluvan vuoden loppupuolella, mutta pyrimme valitsemaan hakijat jo hakuajan aikana. Työt ovat joustavassa päivävuorossa ja hyvin suoriutuessasi sinulla on mahdollisuus jatkaa määräaikaisen työsuhteen jälkeen myös pidempiaikaisesti.

Tarjoamme sinulle mahdollisuuden kehittää omaa osaamistasi ja päästä työuran alkuun isossa sekä kansainvälisessä yrityksessä. Työssäsi opit tuntemaan yrityksen tuotteet ja opit tarkemmin niiden toimintaperiaatteista, näin syvennät osaamistasi niin teoriassa kuin käytännönläheisestikin.

Jos olet kiinnostunut kokoonpanotehtävistä ja sinulla on sähkö- tai automaatioasentajan koulutus, niin voit olla etsimämme henkilö! Jätä hakemus heti, sillä täytämme paikat sopivien henkilöiden löydyttyä