(Poistunut julkaisusta)

Kojeistoasentajia Hyvinkäälle
Barona

Alkuperäinen julkaisupäivä 9.7.2018

Haemme merkittävälle kansainväliselle asiakasyrityksellemme Hyvinkäälle kojeistoasentajia päivävuorossa tehtävään kokoonpano- ja asennustyöhön.

Hakijoilta odotamme sähköasentajan koulutusta ja hyvin opiskeltuja perustaitoja. Eduksi katsomme työkokemuksen teollisuuden sähköasentajan tehtävistä. Työ soveltuu henkilöille, jotka haluavat kehittää omaa ammattitaitoaan ja hankkia työkokemusta. Pääasia työssä pärjäämiseksi on, että sinulla motivoitunut asenne ja halu oppia uutta.

Työt alkavat alustavasti elokuun loppupuolella, mutta pyrimme valitsemaan hakijat jo hakuajan aikana. Työt ovat joustavassa päivävuorossa ja hyvin suoriutuessasi sinulla on mahdollisuus jatkaa määräaikaisen työsuhteen jälkeen myös pidempiaikaisesti.

Tarjoamme sinulle mahdollisuuden kehittää omaa osaamistasi ja päästä työuran alkuun isossa sekä kansainvälisessä yrityksessä. Työssäsi opit tuntemaan yrityksen tuotteet ja opit tarkemmin niiden toimintaperiaatteista, näin syvennät osaamistasi niin teoriassa kuin käytännönläheisestikin.

Jos olet kiinnostunut kokoonpanotehtävistä ja sinulla on sähkö- tai automaatioasentajan koulutus, niin voit olla etsimämme henkilö! Jätä hakemus heti, sillä täytämme paikat sopivien henkilöiden löydyttyä.