(Poistunut julkaisusta)

Kojeistoasentajia Alfen Elkamolle
Uniflex

Alkuperäinen julkaisupäivä 11.2.2019

Alfen Elkamo Oy Ab kehittää valmistaa ja markkinoi tulevaisuuden sähkönjakelujärjestelmiä ja verkkoratkaisuja. Tärkeimpiä tuotteitamme ovat keskijännite- ja pienjännitekojeistot sekä niihin liittyvät kokonaisuudet teollisuuden ja energiayhtiöiden sähkönjakeluun. Uusina tuotteina ovat nyt myös energiavarastot ja sähköautojen latauslaitteet. Vahvuutemme on yli kolmenkymmenen vuoden aikana systemaattisesti kehitetty kokonaisuus, joka muodostuu laadukkaista tuotteista sekä osaavasta henkilökunnasta. Alfen Elkamolla työskentelee noin 70 alansa ammattilaista. Alfen Elkamo on hollantilaisen pörssiyhtiön Alfenin N.V.:n tytäryhtiö. Lisätietoja www.elkamo.fi ja www.alfen.com.

TULE MEILLE TÖIHIN!

Haemme asiakkaallemme Alfen Elkamo :lle Pietarsaareen lisää

KOJEISTOASENTAJIA 

Tehtäviisi kuuluu muuntamoiden ja sähkökeskusten monipuoliset kokoonpano- ja asennustehtävät. Töitä tehdään päivä ja iltavuorossa.

Odotamme
- tehtävään soveltuvaa koulutusta ja tai työkokemusta teollisuudesta
- reipasta asennetta, oma-aloitteisuutta ja huolellisuutta
- halua kehittyä ja oppia uutta sekä olet yhteistyökykyinen
- työkieli on suomi, ruotsi tai englanti

 Tarjoamme 
- viihtyisän työympäristön ja ammattitaitoisen tiimin tuen
- kokoaikaisen työn, vakituisen tai 6 kk määräaikaiseen työsuhteeseen
- mahdollisuuden kehittyä työssä ja kilpailukykyisen palkan

Paikat täytetään heti sopivien henkilöiden löydyttyä!

Kiinnostuitko? Hae tehtävää mahdollisimman pian, kuitenkin viimeistään 28.2.2019 mennessä rekisteröimällä CV:si www.uniflex.fi –sivuilla ja linkittämällä hakemuksesi tähän tehtävään tai sähköpostitse maria.nylund@uniflex.fi Lisätietoja antaa Uniflexin  henkilöstökonsultti Linda Huggare-Koskela puhelin 040 685 5200 tai henkilöstökonsultti Maria Nylund puhelin 044 272 6531 tai aluepäällikkö Juha-Pekka Myllykangas puhelin 050 913 4065.