(Poistunut julkaisusta)

Kojeistoasentaja
RTK-Henkilöstöpalvelu

Alkuperäinen julkaisupäivä 27.11.2019

Perinteinen kiinteistösähkökeskusten liiketoiminta on ollut mukana E Avenuen yritystoiminnan alusta saakka ja kertynyt osaaminen näkyy vankkana ammattitaitona, jota jaetaan uusille E Avenuelaisille. Kone- ja laitevalmistajille rakennettavien ohjauskeskusten valmistuksessa pysytään ajan her-molla asiakkaan tarpeita ennakoiden ja hyödynnetään tehokkaita valmistusmenetelmiä sarjatuo-tannossa. Teollisuussähkökeskusten tuotanto edellyttää korkeaa osaamista ja tinkimätöntä laatutietoisuutta.

Osaamisen kehittäminen on mahdollista vielä vuosien työuran jälkeenkin. Verkkoyhtiöille rakennetut jonovarokekaapit, katujakokaapit ja muuntamot näkyvät katukuvassa ja maalaismaisemassa muistuttaen tekijöitään oman työnsä merkityksestä. www.eavenue.fi/

Kiinnostaako joustava työaika? Oletko tarkalla työotteella varustettu ja itsenäisestä työstä nauttiva tekijä, jolla on takataskussaan sähköalan perustutkinto? Saatat olla juuri etsimämme tekijä!

Haemme nyt E Avenuen Seinäjoen toimipisteelle useita KOJEISTOASENTAJIA!

Työssä menestyminen edellyttää hyvää hahmotuskykyä sekä piirikaavioiden ja ohjeiden lukutaitoa. Aikaisempi kokemus kojeisto- tai mekaniikka-asennuksista on eduksi, mutta ei välttämätön. Voit olla sähköalalta vastavalmistunut, alaa vaihtamassa tai alalla jo jonkin aikaa työskennellyt. Arvostamme ensisijaisesti vastuuntuntoista ja ripeää otetta työhön, halua kehittyä sekä kiinnostusta keskus-asennukseen.

E Avenuella sinun on mahdollista työskennellä liukuvasti siistissä sisätyössä sekä tilaisuus laajentaa omaa osaamistaan asiakasyrityksen koko keskusvalikoimaan.

Työajat sijoittuvat klo 6-19 väliselle ajalle arkipäivisin. Työaika on 37,5h/vk ja työsuhde solmitaan alkuu määräaikaisena 4 kuukauden mittaiseksi, mutta hyvällä tekijällä on mahdollisuus jatkoon ja vakinaistua asiakasyrityksen kirjoille. Palkkaus teknologiateollisuuden TES mukaan.

RTK-henkilöstöpalvelun työntekijänä saat käyttöösi kattavat työterveyshuoltopalvelut sekä kulttuuri- ja liikuntasetelit tukemaan hyvinvointiasi myös vapaa-ajalla.

Kiinnostuitko? Hae paikkaa kotisivuillamme!

Jäikö kysyttävää? Ota yhteyttä Janneen: (janne.malmisaari@rtkhenkilostopalvelu.fi / 044 412 4637, puhelintiedustelut arkisin klo 10-15).

#montasyytäinnostua #rtkhenkilöstöpalvelu

Etsitkö työtä vaiko työlle ammattitaitoista tekijää? RTK-Henkilöstöpalvelu on monipuolisesti palveleva valtakunnallinen henkilöstöpalvelutalo. Me RTK-Henkilöstöpalvelussa olemme erikoistuneet yritysten henkilöstöratkaisuihin ja tehtävänämme on yhdistää parhaat palvelut ja tekijät– nopeasti, luotettavasti ja ammattitaitoisesti. Toimintamme perustuu asiakkaidemme tarpeiden aitoon ymmärtämiseen sekä pitkäaikaisiin kumppanuussuhteisiin. Tavoitteenamme on löytää jokaiseen työhön osaava tekijä. Toimintamme perusta ovat työntekijämme, joille olemme luotettava työnantaja. Katso sinua lähinnä palveleva toimipisteemme www.rtkhenkilostopalvelu.fi.


Janne Malmisaari
Rekrytointivastaava/markkinointiassistentti
044 412 4637
janne.malmisaari@rtkhenkilostopalvelu.fi