(Poistunut julkaisusta)

KOJEISTOASENTAJA, Vaasa
Manpower

Alkuperäinen julkaisupäivä 22.8.2019
Escarmat on vuodesta 1994 asti toiminut täyden palvelun automaatiotalo, joka tarjoaa eri teollisuuden toimialoille joustavaa ja luotettavaa sähkö, automaatio- ja ohjauskeskusten alihankinta- ja projektivalmistusta sekä kaiken kattavia avaimet käteen -ratkaisuja. Lue lisää: www.escarmat.com
 
Haemme asiakkaallemme määräaikaisiin työsuhteisiin reippaita

KOJEISTOASENTAJIA VAASAAN

Olethan koulutukseltasi sähköasentaja ja mahdollisesti kartuttanut osaamistasi joko opintojen kautta työharjoittelussa tai työkokemuksen kautta. Löytyyhän sinulta myös hyvää asennetta ja innokkuutta uuden oppimiseen. Toivomme voimassa olevaa sähkötyöturvallisuuskorttia.

Työtehtävänäsi on koota ja testata sähkökeskuksia. Työ on 1-vuorotyö ma-pe. Jos sinulla on mahdollisuus joustaa, ylitöitäkin on joskus tarjolla. Työsuhde on aluksi määräaikainen n. 2kk, jonka jälkeen sinulla on mahdollisuus pidempään työsuhteeseen asiakasyrityksen kanssa.

Tarjoamme sinulle mahdollisuuden päästä osaksi ammattitaitoista ja mukavaa työyhteisöä. Sinut perehdytetään tehtävään.

Kiinnostuitko? Toimi nopeasti, haastattelemme jo hakuaikana.

Hae tehtävää viimeistään 4.9.2019 mennessä www.manpower.fi - sivujen kautta rekisteröitymällä hakijaksi ja painamalla Hae-painiketta. Lisätietoja tehtävästä antaa ManpowerGroup Oy:n Senior Recruitment Consultant Mari Alahuhtala puh. 040-652 8481 tai mari.alahuhtala@manpowergroup.fi

Manpower on maailman johtavia rekrytointi- ja henkilöstöalan yrityksiä, joka toimii 80 maassa ja on markkinajohtaja Pohjoismaissa ja Baltiassa. Suomessa olemme yksi suurimmista rekrytointiin, henkilöstövuokraukseen ja soveltuvuusarviointeihin erikoistuneista yrityksistä. Työnantajat etsivät kauttamme taitavia ja motivoituneita ammattilaisia kaikille organisaatiotasoille, määräaikaisiin ja vakituisiin työsuhteisiin. Palvelemme asiakkaitamme ja hakijoitamme valtakunnallisesti aluetoimistojemme kautta. Manpower on auktorisoitu henkilöstöpalveluyritys.