(Poistunut julkaisusta)

KOJEISTOASENTAJA, TURKU
Manpower

Alkuperäinen julkaisupäivä 12.8.2019
ARNON oy tarjoaa sähköistystä ja automaatiota kokonaispalveluna valituille asiakkailleen, joita ovat kone-, laite- ja järjestelmätoimittajat prosessi-, kaivos-, energia- ja meriteollisuudessa. ARNON on palvellut asiakkaitaan jo neljä vuosikymmentä vuodesta 1978, jolloin Tampereen Keskustekniikka Oy aloitti toimintansa Tampereella. Sittemmin ARNON on laajentunut merkittäväksi kansainväliseksi automaatiotoimittajaksi. ARNON työllistää noin 200 henkilöä ja toimipisteitä on Tampereen lisäksi Turussa, Kauhavalla, Vaasassa sekä Puolassa.

 

Haemme asiakkaallemme KOJEISTOASENTAJIA TURKUUN

ARNON Oy:llä on tarjolla kokopäiväinen ja siisti sisätyö tekijöille, joilla on sähkö- tai automaatioasentajan tutkinto takataskussa. Tehtävässä pääset kokoamaan, kalustamaan sekä kytkemään niin pieniä – kuin isojakin sähkö- ja automaatiokeskuksia itsenäisesti sekä tiimeissä. 

Jos tunnistat itsesi ja miellät olevasi itsenäiseen/tarkkaan työhön kykenevä henkilö niin älä jätä tätä tilaisuutta hyödyntämättä. ARNON on hyvässä kasvuvauhdissa ja näin ollen kehittymismahdollisuudet yrityksen sisällä kohti haastavampia tehtäviä ovat erinomaiset. Työssä käsitellään pehmeätä sähköä, joten sähkötyöturvallisuuskortti ei ole tehtävässä välttämätön. Kaiken muun hyvän lisäksi ARNONILLA työajat ovat joustavat ja pääosin arkisin klo 6 – 18 välillä, joten sinun ei tarvitse pelätä 3 – vuorotyön sekoittavan vuorokausirytmiäsi. Työ alkaa pikimmiten puolen vuoden vuokratyösuhteena Manpowerin kautta, jonka jälkeen on hyvä mahdollisuus siirtyä talon omille kirjoille. Palkkaus on Teknologiateollisuuden TES:in mukainen.

ARNON Oy kasvaa ja kehittyy vauhdikkaasti ja nyt on mahtava tilaisuus hypätä kelkkaan mukaan! Laita hakemus tulemaan pikimmiten, sillä tehtävä täytetään heti sopivien henkilöiden löydyttyä. Kysy tarvittaessa lisätietoja ManpowerGroupin rekrytointikonsultti Esko Sauriolta p. 040 647 2205 tai Hannu Pelliltä 040 193 0347.

background:white"> color:#333333">Manpower on maailman johtavia rekrytointi- ja henkilöstöalan yrityksiä, joka toimii 80 maassa ja on markkinajohtaja Pohjoismaissa ja Baltiassa. Suomessa olemme yksi suurimmista rekrytointiin, henkilöstövuokraukseen ja soveltuvuusarviointeihin erikoistuneista yrityksistä. Työnantajat etsivät kauttamme taitavia ja motivoituneita ammattilaisia kaikille organisaatiotasoille, määräaikaisiin ja vakituisiin työsuhteisiin. Palvelemme asiakkaitamme ja hakijoitamme valtakunnallisesti aluetoimistojemme kautta. Manpower on auktorisoitu henkilöstöpalveluyritys.

background:white">