KOJEISTOASENTAJA, Turku
Manpower

Alkuperäinen julkaisupäivä 16.5.2019
ARNON oy tarjoaa sähköistystä ja automaatiota kokonaispalveluna valituille asiakkailleen, joita ovat kone-, laite- ja järjestelmätoimittajat prosessi-, kaivos-, energia- ja meriteollisuudessa. ARNON on palvellut asiakkaitaan jo neljä vuosikymmentä vuodesta 1978, jolloin Tampereen Keskustekniikka Oy aloitti toimintansa Tampereella. Sittemmin ARNON on laajentunut merkittäväksi kansainväliseksi automaatiotoimittajaksi. ARNON työllistää noin 200 henkilöä ja toimipisteitä on Tampereen lisäksi Turussa, Kauhavalla, Vaasassa sekä Puolassa.

 

Haemme asiakkaallemme KOJEISTOASENTAJIA

Arnon Oy:llä Turussa on tarjolla kokopäiväinen ja siisti sisätyö uusille reippaille tekijöille, joilla on sähkö- tai automaatioasentajan tutkinto takataskussa. Haemme tekijöitä kokoamaan, kalustamaan sekä kytkemään sähkö- ja automaatiokeskuksia. 

Homma on tarkkuutta vaativaa ja itsenäistä, tiettyjä työvaiheita tehdään myös pareittain tai osana tiimiä. Työajat ovat joustavat arkisin klo 6 – 18 välillä. Työ alkaa pikimmiten puolen vuoden vuokratyösuhteena Manpowerin kautta, jonka jälkeen on mahdollisuus siirtyä talon omille kirjoille. Palkkaus on Teknologiateollisuuden TESin mukainen.

Arnon Oy kasvaa ja kehittyy vauhdikkaasti. Jos sinäkin uskot, että jatkuva kehittyminen on mahdollista ja jopa motivoivaa, sinulla on se Asenne, jota haemme, ja paikka on jo melkein sinun. Älä siis aikaile hakemuksesi kanssa! Kysy tarvittaessa lisätietoja ManpowerGroupin rekrytointikonsultti Esko Sauriolta p. 040 647 2205.

Manpower on maailman johtavia rekrytointi- ja henkilöstöalan yrityksiä, joka toimii 80 maassa ja on markkinajohtaja Pohjoismaissa ja Baltiassa. Suomessa olemme yksi suurimmista rekrytointiin, henkilöstövuokraukseen ja soveltuvuusarviointeihin erikoistuneista yrityksistä. Työnantajat etsivät kauttamme taitavia ja motivoituneita ammattilaisia kaikille organisaatiotasoille, määräaikaisiin ja vakituisiin työsuhteisiin. Palvelemme asiakkaitamme ja hakijoitamme valtakunnallisesti aluetoimistojemme kautta. Manpower on auktorisoitu henkilöstöpalveluyritys.

Hae työpaikkaa

Lähetä ilmoitus kaverille

Lisätiedot

  • Ilmoitusnumero: 1270028
  • Työsuhde: Määräaikainen työsuhde
  • Työn tyyppi: Kokopäiväinen
  • Hakuosoite: www-osoite
  • Sijainti: Varsinais-Suomi