(Poistunut julkaisusta)

Kojeistoasentaja / Sähköasentaja
RTK-Henkilöstöpalvelu

Alkuperäinen julkaisupäivä 14.8.2018

Haemme Kuopioon kojeistoasentajia teollisuussähkökeskuksiin erikoistuneelle asiakasyrityksellemme.

Kuopion toimipiste on erikoistunut teollisuus- ja vientiprojektien keskuksiin. Kojeistoasentajat työskentelevät itsenäisesti valmistaen keskukset dokumenttien perusteella.

Edellytämme hakijoilta:

  • sähköasentajan koulutusta
  • piirustusten lukutaitoa
  • reipasta työskentelyotetta
  • kokemus kojeistoasennuksesta katsotaan eduksi

Voit olla vastavalmistunut, alaa vaihtamassa tai alalla jo jonkin aikaa työskennellyt. Arvostamme ensisijaisesti vastuuntuntoista ja ripeää otetta työhön, halua kehittyä sekä kiinnostusta keskusasennukseen.

Tarjoamme kokopäiväisen työn määräaikaisessa työsuhteessa, josta on mahdollisuus työllistyä asiakasyrityksen palvelukseen.  Työt alkavat sopimuksen mukaan.  

Kiinnostuitko?

Hae tehtävää pikaisesti oheisen linkin kautta, sillä paikat täytetään heti oikeiden henkilöiden löydyttyä.

Lisätietoja ark. 8-16 Susanna Koponen p. 044 765 0120

Etsitkö työtä vaiko työlle ammattitaitoista tekijää? RTK-Henkilöstöpalvelu on monipuolisesti palveleva valtakunnallinen henkilöstöpalvelutalo. Me RTK-Henkilöstöpalvelussa olemme erikoistuneet yritysten henkilöstöratkaisuihin ja tehtävänämme on yhdistää parhaat palvelut ja tekijät– nopeasti, luotettavasti ja ammattitaitoisesti. Toimintamme perustuu asiakkaidemme tarpeiden aitoon ymmärtämiseen sekä pitkäaikaisiin kumppanuussuhteisiin. Tavoitteenamme on löytää jokaiseen työhön osaava tekijä. Toimintamme perusta ovat työntekijämme, joille olemme luotettava työnantaja. Katso sinua lähinnä palveleva toimipisteemme www.rtkhenkilostopalvelu.fi.