(Poistunut julkaisusta)

Kojeistoasentaja Kuopioon
Personalhuset Staffing Group

Alkuperäinen julkaisupäivä 24.10.2017

Etsitkö työtä sähköalan tehtävistä? Onko sinulla alan koulutus ja viihdytkö pikkutarkkuutta vaativissa tehtävissä?

Haemme tarkkaa ja ahkeraa KOJEISTOASENTAJAA asiakkaallemme Kuopioon sähkökeskusten asennus- ja kokoonpanotehtäviin.

Työ sisältää sähkökeskusten valmistamiseen liittyviä tehtäviä ohjeiden ja dokumenttien pohjalta. Kyseessä on kuukausipalkkainen kokoaikatyö ja työsuhde on aluksi määräaikainen; olet vuokratyösuhteessa Personalhusetin kautta. Työkannan säilyessä hyvällä tasolla pystymme kuitenkin tarjoamaan mahdollisuuden myös työllistyä pidemmäksi aikaa asiakasyritykseemme.

Toivomme sinulta reipasta ja vastuullista työotetta. Työ vaatii sinulta tarkkuutta, huolellisuutta sekä kuvien lukutaitoa. Voit olla esimerkiksi sähköalalle valmistunut, alaa vaihtamassa tai jo valmis ammattilainen. Aikaisempi kokemus kojeisto- ja kokoonpanotehtävistä luetaan eduksi, mutta hyvät kädentaidot ja sorminäppäryys ovat erityisen hyödyllisiä tässä tehtävässä. Sinulla on jämäkkä ote työntekoon ja omaat hyvät tiimityöskentelytaidot.

Olisiko tämä työ sinua varten? Jos kiinnostuksesi heräsi, täytä hakemuksesi oheisen linkin kautta mahdollisimman pian, mutta viimeistään 5.11.2017. Liitäthän hakemukseesi myös CV:n / ansioluettelon. Toimi nopeasti, sillä hakemuksia käsitellään jo hakuajalla! Työt alkavat heti sopivien henkilöiden löydyttyä. Lisätietoja antaa rekrytointikonsultti Eetu Salmela (eetu.salmela@personalhuset-sg.com)

Tarjoamme sinulle mukavan työporukan, liukuvan työajan, kiinteän kuukausipalkan ja mahdollisuuden kehittää omaa osaamistasi alan parissa.

Löydät meidät myös Facebookista: https://www.facebook.com/personalhusetfinland

Personalhuset Staffing Group on yksi Pohjoismaiden nopeimmin kasvavia henkilöstöpalvelualan yrityksiä. Meillä on yli 40 toimipaikkaa Pohjoismaiden alueella. Henkilöstövuokrauspalveluiden lisäksi tuotamme rekrytointipalveluja sekä konsultointi- ja muutosvalmennuspalveluita. Laatu ja innostus ovat olennainen osa palveluitamme, tapasit meidät sitten missä tahansa. Me haluamme olla ratkaiseva osa asiakkaidemme menestystarinaa! www.personalhuset.fi

Personalhuset Staffing Group on auktorisoitu henkilöstöpalveluyritys. Auktorisoidut henkilöstöpalveluyritykset ja tiedot auktorisoinnin edellytyksistä löytyvät osoitteesta http://www.hyvatyopaikka.fi/