(Poistunut julkaisusta)

Kojeistoasentaja (koulutus + rekrytointi)
Norelco Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 10.10.2018

Nyt sinulla on mahdollisuus työllistyä uudelle alalle, vaikka alan koulutus tai kokemus puuttuu. Norelco ja Ammattiopisto SAMIedu järjestävät yhteistyössä koulutuksen sähköalalle. Koulutuksen jälkeen Norelco tarjoaa sinulle vakituisen sähköteollisuuden asentajan työpaikan kokoonpanotehtäviin Savonlinnassa.

Norelco on vuonna 1962 perustettu johtava kotimainen sähkönjakelujärjestelmien valmistaja, joka suunnittelee ja valmistaa järjestelmiä energiasektorille, teollisuuteen ja rakentamisen tarpeisiin. Norelco tarvitsee lisää osaajia sähköasemien, keskuksien ja muuntamoiden valmistukseen.

Loistavat asumisedut

Savonlinnan Vuokratalot Oy maksaa vuokrasi vuoden kolmena kuukautena. Saimaan saaristokaupungissa Savonlinnassa on avaimet onnelliseen elämään – toimivat palvelut, lyhyet etäisyydet, välittävät ihmiset ja turvallinen asuinympäristö.

Ilmoittaudu infotilaisuuteen

Kerromme lisää infotilaisuudessa Savonlinnassa Opetusravintola Paviljongilla tiistaina 30.10.2018 klo 16.00 – 19.00. Tule kahville, suunnitellaan yhdessä sinulle ja perheellesi sopiva kokonaisuus! Tilaisuuteen on mahdollisuus osallistua myös etänä Skype -yhteydellä. Ilmoittaudu tilaisuuteen 23.10.2018 mennessä oheisen hakuosoitelinkin kautta.