(Poistunut julkaisusta)

Kojeistoasentaja (Jonator Oy)
Smile Henkilöstöpalvelut Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 26.3.2019

Etsimme sähkö- ja automaatioasentajan perustutkinnon suorittaneita kojeistoasentajia, sähkökeskuksien valmistukseen, Jonator Oy:lle!

 

Jonator on kasvava, vuonna 1986 perustettu, sähkökeskuksia erityisesti teollisuuden vaativiin käyttötarkoituksiin valmistava yritys. Keskukset ovat asiakas- ja kohdekohtaisesti räätälöityjä, jotka valmistetaan asiakkaan toimittamien sähköteknisten suunnitelmien mukaan. Jonator sijaitsee Paimiossa, aivan Helsingin moottoritien vieressä.

 

Tehtävänäsi on koota keskusrunko ja sisustaa kaappi kiskoilla, komponenteilla, johdinsarjoilla, nippeleillä ja nappeleilla. Työt tehdään päivävuorossa, jonka voit aloittaa jo ennen aamu seitsemää, mikä mahdollistaa kotiin pääsyn valoisaan aikaan talvellakin. Työsuhde on toistaiseksi voimassaoleva.

 

Tarjoamme:

- Töitä vaikka eläkeikään asti

- Kilpailukykyisen palkkauksen

- Loistavan tiimin tuen työntekoosi

- Kattavan työterveyshuollon

 

Toivomme:

- Sähkö- ja automaatioasentajan perustutkinto

- Voimassaolevat työ- ja sähkötyöturvallisuuskortit

- Piirikaavioiden lukutaito

- Ajokortti ja oma auto (julkisillakin pääsee)

 

Vaadimme:

- Asennetta

- Motivaatiota

- Oppimishalua

 

Sinun ei tarvitse olla valmis alan rautainen ammattilainen, mutta sillaiseksi sinun tulisi pyrkiä. Jos löysit itsesi yllämainituista kriteereistä, lähetä pikaisesti hakemus, niin kutsumme sinut haastatteluun. Haastattelut aloitamme jo hakuaikana ja työt alkavat HETI oikeiden asentajien löydyttyä!

 

CV:n ja hakemuksen voit halutessasi lähettää sähköpostitsekin joni.rautajoki@smilepalvelut.fi, sama kaveri vastaa myös lisätiedusteluihin numerosta 044 9977 152. Rekrytoinnin hoitaa kokonaisvaltaisesti Smile Henkilöstöpalvelut.

www.smilepalvelut.fi

Ilon kautta töihin.