Kojeistoasentaja (Jonator Oy)
Smile Henkilöstöpalvelut Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 13.3.2019

Etsimme sähkö- ja automaatioasentajan perustutkinnon suorittaneita kojeistoasentajia, sähkökeskuksien valmistukseen, Jonator Oy:lle!

 

Jonator on kasvava, vuonna 1986 perustettu, sähkökeskuksia erityisesti teollisuuden vaativiin käyttötarkoituksiin valmistava yritys. Keskukset ovat asiakas- ja kohdekohtaisesti räätälöityjä, jotka valmistetaan asiakkaan toimittamien sähköteknisten suunnitelmien mukaan. Jonator sijaitsee Paimiossa, aivan Helsingin moottoritien vieressä.

 

Tehtävänäsi on koota keskusrunko ja sisustaa kaappi kiskoilla, komponenteilla, johdinsarjoilla, nippeleillä ja nappeleilla. Työt tehdään päivävuorossa, jonka voit aloittaa jo ennen aamu seitsemää, mikä mahdollistaa kotiin pääsyn valoisaan aikaan talvellakin. Työsuhde on toistaiseksi voimassaoleva.

 

Tarjoamme:

- Töitä vaikka eläkeikään asti

- Kilpailukykyisen palkkauksen

- Loistavan tiimin tuen työntekoosi

- Kattavan työterveyshuollon

 

Toivomme:

- Sähkö- ja automaatioasentajan perustutkinto

- Voimassaolevat työ- ja sähkötyöturvallisuuskortit

- Piirikaavioiden lukutaito

- Ajokortti ja oma auto (julkisillakin pääsee)

 

Vaadimme:

- Asennetta

- Motivaatiota

- Oppimishalua

 

Sinun ei tarvitse olla valmis alan rautainen ammattilainen, mutta sillaiseksi sinun tulisi pyrkiä. Jos löysit itsesi yllämainituista kriteereistä, lähetä pikaisesti hakemus, niin kutsumme sinut haastatteluun. Haastattelut aloitamme jo hakuaikana ja työt alkavat HETI oikeiden asentajien löydyttyä!

 

CV:n ja hakemuksen voit halutessasi lähettää sähköpostitsekin joni.rautajoki@smilepalvelut.fi, sama kaveri vastaa myös lisätiedusteluihin numerosta 044 9977 152. Rekrytoinnin hoitaa kokonaisvaltaisesti Smile Henkilöstöpalvelut.

www.smilepalvelut.fi

Ilon kautta töihin.


Smile Henkilöstöpalvelut Oy on vuonna 2002 perustettu henkilöstöpalveluyritys, joka tarjoaa henkilöstövuokrauspalveluja mm. ravintola-alan, rakentamisen, teollisuuden, logistiikan, kunnossapidon sekä terveydenhuoltoalan tarpeisiin. Smile tarjoaa myös suorarekrytointipalvelua ja koulutusta. Yhtiö on yksi Suomen suurimmista henkilöstöpalveluyrityksistä. Se välittää työvoimaa yli neljälle sadalle asiakkaalle ympäri Suomen ja työllistää kuukausittain noin 8 000 osaajaa. Smile haluaa Ilon kautta töihin -sloganinsa mukaisesti parantaa suomalaista työelämää ja kehittää koko henkilöstövuokraustoimialaa. Smile Henkilöstöpalvelut Oy on ravintola-alan pörssiyhtiö Restamax Oyj:n tytäryhtiö. www.smilepalvelut.fi

Hae työpaikkaa

Lähetä ilmoitus kaverille

Lisätiedot

  • Ilmoitusnumero: 1241076
  • Työsuhde: Muu
  • Työn tyyppi: Kokopäiväinen
  • Hakuaika päättyy: 24.3.2019
  • Hakuosoite: www-osoite
  • Sijainti: Varsinais-Suomi, Aura, Kaarina, Koski Tl, Lieto, Paimio, Pöytyä, Raisio, Rusko, Salo, Sauvo, Somero, Tarvasjoki, Turku