(Poistunut julkaisusta)

Kojeistaja
RTK-Henkilöstöpalvelu

Alkuperäinen julkaisupäivä 8.10.2019

Kempeleen Kojeistotuote Oy toimittaa sähkökeskuksia monenlaisesta korjaus- ja pienrakentamisesta aina teollisuuden sähköistysprojekteihin ja erikoiskohteisiin. Asiakkaitamme ovat pääasiassa sähköurakoitsijat, sähkölaitokset, teollisuus ja tukkuliikkeet. Sähkökeskuksia valmistavan perheyrityksen kokemus ja ammattitaito juontuu vuoteen 1976, jolloin Sähkökojeisto Oy perustettiin. Vuonna 1992 yrityksen nimi muuttui Kempeleen Kojeistotuote Oy:ksi.

Etsimme nyt Kempeleen Kojeistotuotteelle Kojeistajaa toistaiseksi voimassa olevaan työsuhteeseen.

Kojeistajan tärkein tehtävä on tarkastaa sähkökeskuksia ja toimia yhteistyössä työnjohtajan ja asentajien sekä suunnittelijoiden kanssa. Jokainen keskus tarkastetaan ennen sen toimittamista asiakkaalle. Tarkastusvaiheessa keskuksille tehdään määräysten mukaiset tarkastukset, jossa varmistetaan keskuksien sähköinen ja mekaaninen toiminta. Kaikille sähköisille piireille tehdään lisäksi aina jännitetestit.

Edellytämme hakijoilta

  • sähköturvallisuus lähtöistä ajattelutapaa
  • tarkkuutta
  • hyvää piirustusten lukutaitoa (sähkökaaviot, piirikaaviot ja pääkaaviot)
  • materiaalien tuntemusta
  • itseohjautuvuutta
  • hyviä sosiaalisia taitoja.

Hakemallamme henkilöllä on alan koulutus ja kerättynä jo muutaman vuoden työkokemus.

Tarjoamme mielenkiintoisen paikan, jossa mahdollisuus kasvaa tehtävien tasolle osaavan opastuksen tuella, bonuksena saat nuorekkaat ja huumorintajuiset työkaverit.

Kiinnostuitko tehtävästä? Jätä hakemus pikimmiten palkkatoiveen kera, käsittelemme hakemuksia jo hakuajan kuluessa! Paikka täytetään heti sopivan henkilön löydyttyä. Huomioithan, että emme käsittele lainkaan sähköpostilla lähetettyjä hakemuksia. Lisätietoja tehtävästä antaa arkisin klo 8-16 Päivi Rantsi, p.044 412 4487 tai paivi.rantsi@rtkhenkilostopalvelu.fi

Etsitkö työtä vaiko työlle ammattitaitoista tekijää? RTK-Henkilöstöpalvelu on monipuolisesti palveleva valtakunnallinen henkilöstöpalvelutalo. Me RTK-Henkilöstöpalvelussa olemme erikoistuneet yritysten henkilöstöratkaisuihin ja tehtävänämme on yhdistää parhaat palvelut ja tekijät– nopeasti, luotettavasti ja ammattitaitoisesti. Toimintamme perustuu asiakkaidemme tarpeiden aitoon ymmärtämiseen sekä pitkäaikaisiin kumppanuussuhteisiin. Tavoitteenamme on löytää jokaiseen työhön osaava tekijä. Toimintamme perusta ovat työntekijämme, joille olemme luotettava työnantaja. Katso sinua lähinnä palveleva toimipisteemme www.rtkhenkilostopalvelu.fi.