(Poistunut julkaisusta)

Kohti kesäunelmaa teollisuudessa
Barona Teollisuus Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 7.6.2019

Oletko vielä ilman kesätöitä, ja haluaisit päästä työskentelemään ja kerryttämään työkokemustasi teollisuuden tuotantotehtävissä?

Asiakasyrityksemme hakevat pääkaupunkiseudulle erilaisiin kesätöihin reippaita ja innokkaita tekijöitä. Työtehtäväsi riippuvat asiakasyrityksestä, mutta koostuvat erilaisista ja monipuolisista tuotantotehtävistä, kuten tuotantokoneiden käytöstä, laaduntarkastuksesta tai erilaisista pakkaustöistä. Työvuorot vaihtelevat työpaikan mukaan päivävuorosta, 2- ja 3-vuoroon. Kerrothan hakiessasi, minkälaisista työtehtävistä olet kiinnostunut.

Työtehtävistä suoriutuminen vaatii reipasta asennetta ja hyvää motivaatiota työntekoa kohtaan! Et siis tarvitse aikaisempaa koulutusta tai kokemusta teollisuuden työtehtävistä, sillä sinut perehdytetään työtehtäviin perusteellisesti. Työkokemus teollisuuden tehtävistä tai alaan liittyvä koulutus katsotaan kuitenkin eduksi.

Toivomme sinulta:

  • rohkeaa ja positiivista asennetta
  • hyvää työskentelymotivaatiota

Tarjoamme sinulle:

  • monipuolisia työtehtäviä teollisuuden parista
  • vastuullisen työnantajan
  • mahdollisuuden kerryttää työkokemusta ja osaamistasi

Mikäli kiinnostuit tehtävästä, niin haethan paikkaa heti. Käymme hakemuksia läpi ja haastattelemme ehdokkaita jo hakuaikana. Lisätietoja tehtävästä tarvittaessa antaa henkilöstökonsultti Topi Peltoluhta, topi.peltoluhta@barona.fi