(Poistunut julkaisusta)

Kohdevastaavia/ palveluohjaajia
ISS Palvelut Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 12.9.2019

Oletko kartuttanut jo kokemusta siivoustyöstä ja haluat edetä alalla eteenpäin?

Tarjoamme nyt loistavan mahdollisuuden tulevaisuuden tekijöille ja etsimme useita 
SIIVOUKSEN  KOHDEVASTAAVIA / PALVELUOHJAAJIA Rovaniemelle kokoaikaiseen ja toistaiseksi voimassaolevaan työsuhteeseen.


Tässä tehtävässä pääset vastaamaan tiimisi työntekijöiden  ohjauksesta, perehdytyksestä, laadunvalvonnasta, materiaalitilauksista, työvuorojen suunnittelusta sekä käytännön siivoustyöstä. ISS siivouspalvelut huolehtii kiinteistöjen ja toimitilojen puhtaanapidosta ja viihtyvyydestä osana asiakkaidensa päivittäistä hyvinvointia. Pidämme päivittäin siistinä yli 17miljoonaa neliömetriä, ja ympäristövastuullisuus sekä kemikaalivapaus ohjaavat valintojamme.  


Viihdyt tehtävässä, jos sinulla on taitoa organisoida, tilannetajua  ja teet mielelläsi töitä ihmisten parissa. Tehtävään vaaditaan ennakkoluulotonta ja iloista työotetta unohtamatta siivousalan työkokemusta. Kaikki siivousalan kokemus ja koulutus katsotaan eduksesi. Asiakaslähtöisyys on luontainen osa työskentelyäsi, ja omalla esimerkilläsi luotsaat tiimisi tuottamaan asiakkaillesi alan parasta palvelua. Tehtävässä  suoriutuminen vaatii hyvää suomen kielen taitoa, ajokortin ja hyvä peruskunto auttaa päivittäisessä työssä jaksamisessa. Osalle valituista tullaan tekemään suppea turvallisuusselvitys.


ISS:llä pääset osaksi menestyvää kansainvälisestä yritystä ja työnantajana haluamme varmistaa ja tarvittaessa toteuttaa sinulle sopivan koulutuspolun alalla. Meillä voit siis edetä urallasi ja kouluttautua mitä parhaimmaksi siivousalan ammattilaiseksi. Meillä viihdytään pitkään ja työhönsä sitoutunut henkilökuntamme tuottaa asiakkaillemme alan parasta palvelua. Oletko kyllästynyt tavanomaiseen? Liity nyt mainioon työporukkaamme ja saa uutta draivia tekemiseesi ja täytä hakemus heti tänään osoitteessa www.iss.fi. Hakuaika päättyy 26.9.2019. Tervetuloa ammattilaisten joukkoon! 

ISS Palvelut luo kestävää hyvinvointia kiinteistöille ja niiden käyttäjille ja siten laadullista ja taloudellista arvoa asiakkaidemme liiketoimintaan. Olemme yksi Suomen suurimmista yksityisistä työnantajista ja maan johtava kiinteistö- ja toimitilapalveluyritys. Kokonaispalvelumme muodostuu kiinteistön ylläpito-, siivous-, ravintola-, turvallisuus- ja työpaikkapalveluista. Vuonna 2018 liikevaihtomme oli 407 miljoonaa euroa ja henkilöstömme vahvuus 8 017. ISS Palvelut on osa kansainvälistä ISS-konsernia. 
www.iss.fi, www.issworld.com, www.facebook.com/duunISSaISSSuomi/ 

- ISS on savuton työpaikka -