(Poistunut julkaisusta)

Kohdevastaavat Kuusamoon ja Rukatunturille
SOL Palvelut Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 9.2.2018
Etsimme aurinkoiseen ja osaavaan joukkoomme aktiivisia ja asiakaspalveluhenkisiä, paineensietokykyisiä organisoinnin osaajia kohdevastaaviksi asiakaskohteeseemme Kuusamoon sekä Rukatunturiin.

Työ on vakituinen ja kokoaikainen (37,5h/vko), tarvittaessa myös viikonloppuisin, pääsääntöisesti klo 8:00-18:00 välillä. Työtehtäviin kuuluu laadunvalvonta, työntekijöiden perehdyttäminen, työn suunnittelu ja seuranta sekä oman esimerkin näyttämistä osallistumalla siivoustyöhön. Palkkaus Kipa Tes

Hakijoilta toivomme huolellista ja tarkkaa työn tekemistä, sitoutumista työhön, iloista ja reipasta asennetta. Olet luotettava, yhteistyökykyinen ja joustava sekä toimit luontevasti myös asiakaspalvelutilanteissa sekä työntekijöiden parissa. Haet innostuneesti uusien toimintatapojen kehittämistä. Työssäsi onnistuaksesi tarvitset aikaisempaa kokemusta siivoustyöstä (vähintään 1 vuosi) ja eduksesi katsomme myös siivousalankoulutuksen sekä hygieniapassin ja työturvallisuuskortin. Teemme paljon yhteistyötä asiakkaiden kanssa, joten toivomuksena on suomen kielen taito.

Ole nopea, työ alkaa heti sopivan tekijän löydyttyä.

Lisätietoja tehtävästä palveluesimies Jennika Rontti puh.040 6863401 tai sähköpostitse jennika.rontti(at)sol.fi. tai palvelupäällikkö Anne Määttä puh.040 8206402, sähköposti anne.maatta(at)sol.fi. Hakemukset osoitteeseen www.sol.fi/tyonhakijoille. Emme ota vastaan sähköpostihakemuksia.


SOL on osaava, monipuolinen ja kansainvälinen palvelualan perheyritys. SOL Palveluihin kuuluu niin turva-alan ammattilaisia, kiinteistönhuollon pioneereja kuin siivouspalvelujen spesialisteja. Tytäryhtiömme SOL Henkilöstöpalvelut ratkaisee työvoimatarpeet joustavasti. SOL Pesulapalvelut tarjoaa palveluita kuluttajille kautta maan.

Iloinen työn tekeminen ja kannustava, yhteistyöhenkinen ilmapiiri ovat meille SOLissa tärkeitä. Seuraamme säännöllisesti henkilöstön työtyytyväisyyttä ja kehitämme jatkuvasti toimintaamme. Iloisen työyhteisön lisäksi tarjoamme mahdollisuuden kouluttautumiseen ja ammattitaidon kehittämiseen.