Kohdevastaavaksi Satakuntaan
Lassila&Tikanoja

Hae työpaikkaa
Alkuperäinen julkaisupäivä 14.1.2022

Haluatko työlläsi tehdä muiden arjesta sujuvaa ja tehokasta? Motivoiko sinua positiivisen ilmapiirin luominen niin asiakkaiden kuin henkilöstönkin keskuuteen? 

  

Mikäli kuvaus osui ja upposi, jatka lukemista, sillä etsimme tiimiimme reipasta 

  

SIIVOUSTYÖHÖN OSALLISTUVAA KOHDEVASTAAVAA 

  

vakituiseen kokoaikatyöhön Satakuntaan. Työskentelet monipuolisissa siivoustehtävissä, toimien samalla esimiehesi oikeana kätenä. Työsi sisältää kohteen siivoustöiden valvontaa, suunnittelua sekä muiden työntekijöiden neuvontaa ja ohjeistusta. Tartut myös enemmän kuin mielelläsi itsekin mopin varteen! Kohteissa työskennellään arkipäivien lisäksi myös viikonloppuisin, niin aamussa kuin illassa. 

  

Edellytämme työntekijöiltämme ennen kaikkea luotettavuutta, joustavuutta ja valmiuksia toimia itseohjautuvasti. Kohteissamme kommunikoimme asiakkaidemme kanssa suomeksi, joten edellytämme kohdevastaavalta suomen kielen osaamista. Aikaisempi työkokemus siivoustehtävistä ja alan koulutus ovat plussaa, mutta näissä hommissa reipas asenne sekä korkea motivaatio ovat valttikorttejasi! 

  

Tarjoamme sinulle vakituisen työn mukavassa työporukassa. Tehtävä tarjoaa rutkasti haasteita, mutta myös mahdollisuuden kehittyä ja edetä siivousuralla. Työsuhde-etuihimme kuuluvat mm. tavallista laajempi työterveyshuolto, henkilökuntakerhot sekä liikunta- ja kulttuurisetelit. Saat käyttöösi myös modernit laitteet, jotka ovat tukenasi työnteossa. Olet myös ennen kaikkea erittäin tervetullut rakentamaan kanssamme kestävää ja ketterää kiertotaloutta! 

  

Eikö kuulostakin hyvältä? Kerro siis meille lisää itsestäsi ja täytä hakemuksesi tehtävään oheisen linkin kautta! Paikka kyseiseen tehtävään täytetään heti sopivan henkilön löydyttyä, joten ilahdutathan meitä hakemuksellasi mahdollisimman pian. 

  

Vai jäikö jokin vielä mietityttämään? Voit tutustua L&T:hen työnantajana osoitteessa https://www.lt.fi/fi/tyonhakijat tai lähettää kysymyksesi osoitteeseen rekry@lassila-tikanoja.fi. Hakemuksia otamme kuitenkin vastaan vain hakulinkin kautta.  

Hae työpaikkaa

Lähetä ilmoitus kaverille

Lisätiedot