Kohdevastaava
Lassila & Tikanoja

Hae työpaikkaa
Alkuperäinen julkaisupäivä 4.5.2021

Löytyykö sinulta jo kokemusta siivoustyöstä? Haluaisitko edetä urallasi seuraavaan steppiin? Jos edes hieman nyökyttelit päätäsi, älä karkaa minnekään vaan jatka lukemista!

Kaiken sen lisäksi, että tarjoamme vastuullista pestiä ja huippumahdollisuutta urakehitykseen – on tässä kyseessä täysin uniikki kohde, joka loistaa kesäaikaan kilpaa auringon kanssa, puhumattakaan mielettömästä fiiliksestä ja mieleenpainuvista tapahtumista! Tässä pestissä jää taatusti taskuun paljon paljon muutakin kuin palkka, meinaan notta kyseessä on Suomen suurin tavaratalo ja samalla suosituin matkailukohde. Lisäksi vielä kylykeen hotelli, joka on kaukana tavallisesta ketjuhotellista!

Nyt on paljon syitä liikahtaa laakereiltaan, vaikka vähän kauempaakin - liity meidän remmiin mukaan ja tule meille

 

KOHDEVASTAAVAKSI TUURIIN

 

Ei varmaan jäänyt epäselväksi, mutta kerrataan vielä: työtehtäviisi sisältyy Veljekset Keskisen eli Tuurin kyläkaupan ja Hotelli Onnentähden siivoustöiden organisointia ja hallintaa. Tiimisi koostuu meidän mahtavista siivoojista ja kerroshoitajista. Työssäsi toimit heidän tukena ja apuna päivittäisessä tekemisessä, huolehtien perehdytyksestä, työn opastuksesta ja laadunvalvonnasta. Tarpeen mukaan osallistut itsekin suorittavaan työhön. Kohteen työn organisoinnin lisäksi asiakaskohtaamisilta ei vältytä tässä ympäristössä, pikemminkin niitä heilahtaa eteen joka nurkan takaa. Olet siis jatkuvasti asiakasrajapinnassa, eli etsimme sosiaalisesti skarppia tyyppiä!

Milloin tarvitsemme työpanostasi? Kohteessa työskennellään pääsääntöisesti klo 6:00-18:00 välillä ja työvuorot voivat sijoittua mille viikonpäivälle tahansa, työvuorosuunnitelman mukaisesti. Työsuhde on kokoaikainen ja ensin määräaikainen kesän ajaksi, jonka jälkeen sinulla on mahdollisuus vakituiseen pestiin. Tule siis ja vakuuta meidät!

 

Toivomme, että sinulta löytyy:

-Paljon positiivista palveluasennetta

-Hyviä tiimityöskentelytaitoja

-Kykyä hallita isoja kokonaisuuksia ammattitaidolla

-Reipasta, joustavaa ja ennakkoluulotonta työotetta.

 

Tehtävä edellyttää sekä suomen että englannin kielen suullista ja kirjallista taitoa. Perus it-taidot ovat myös välttämättömät, sillä tulet käyttämään työssäsi erilaisia järjestelmiä. Tehtävän mallikas hoitaminen vaatii jo kokemusta siivoustyöstä, puhdistuspalvelualan tutkinto on plussaa muttei välttämätön!

Perehdytämme sinut hyvin tehtäviisi ja luotsaamme sinua urallasi eteenpäin omien tavoitteidesi puitteissa. Ala vie helposti mennessään, jos on kiinnostusta edetä vaativampiin tehtäviin! Lisäksi saat hyvät ja asianmukaiset työvälineet sekä kaikki ison talon henkilöstöetuudet, kuten mm. laajan työterveyshuollon, mahdollisuuden liittyä sairauskassamme jäseneksi sekä osallistua henkilökuntakerhojen toimintaan. 

No eikö kuulostakin hyvältä? Me odotetaan hakemustasi jo innolla! Jos jokin jäi askarruttamaan, voit esittää meille kysymyksiä osoitteessa rekry@lassila-tikanoja.fi. Huomioithan, että emme vastaanota hakemuksia sähköpostitse.

Lue lisää siivoustyöstä L&T:llä: https://www.lt.fi/fi/tyonhakijat/lt-tyonantajana/siivoustyo

 

Hae työpaikkaa

Lähetä ilmoitus kaverille

Lisätiedot

  • Ilmoitusnumero: 1452172
  • Tehtäväalue: Matkailu- ja ravintola-ala, Kiinteistöpalvelu ja puhtaanapito, Asiakaspalvelu
  • Työsuhde: Määräaikainen työsuhde
  • Työn tyyppi: Kokopäiväinen
  • Hakuaika päättyy: 17.5.2021
  • Hakuosoite: www-osoite
  • Yhteyshenkilö: Lassila & Tikanoja Lassila & Tikanoja (offre35344393.9860 (a) lassila-tikanoja-oyj.contactrh.com)
  • Puhelin: 010 636 111
  • Sijainti: Alavus, Ähtäri, Tuuri, Peräseinäjoki, Virrat, Seinäjoki, Jalasjärvi