Kohdevastaava
Lassila & Tikanoja Oyj

Hae työpaikkaa
Alkuperäinen julkaisupäivä 23.4.2021

Etsitkö itsenäistä, liikkuvaa sisätyötä? Onko sinulla selkeä kuva siitä, mitä on laadukas siivous? Etsimme nyt Vantaan Fazerintielle

 

KOHDEVASTAAVA ELINTARVIKEHYGIENIAYKSIKKÖÖN

 

L&T:n  Elintarvikehygienia etsii kehityshaluista henkilöä vakituiseen kokoaikatyöhön Vantaan alueelle, aloitusaika heti sopivan henkilön löydyttyä. Kohdevastaavana elintarvikehygienian prosessipuhdistuksessa työtehtäviisi kuuluu siivouspalvelun ohjeistus, valvonta ja raportointi elintarviketuotantolaitoksen sopimuksen mukaisesti. Työhön sisältyy myös yhteistyö asiakkaan kanssa, asiakaskohteen laadunseurantaan osallistuminen, raporttien laadinta, töiden järjestely kustannustehokkaasti ja tietysti viestiminen työntekijöiden kanssa. Raportoit työstäsi palveluesimiehelle. Työaika vaihtelee hieman viikoittain, mutta viikossa kertyy täydet 37.5h ja töitä tehdään maanantaista lauantaihin klo 6.00 - 23.00  välillä.

 

Työtehtävän hoitamisessa tarvitaan hyvät vuorovaikutustaidot, suomen ja englannin kielen taito sekä hyvät IT-taidot. Kokemus siivous- tai elintarvikealalta katsotaan eduksi, mutta ei ole välttämätöntä. Tärkeintä on halu oppia uutta ja kehittyä työssä. Henkilönä olet tiimityöskentelijä ja sinulta löytyy palveluasennetta ja joustavuutta muuttuvien tilanteiden varalle. Reagoit nopeasti asiakkaalta tulleisiin palautteisiin, teet päätöksiä vastuullisesti ja suoritat työtehtäväsi huolellisesti.

 

Tarjoamme sinulle vakituisen, vaihtelevan ja haasteellisen kokoaikaisen vuorotyön. Työvuorot ovat pääsääntöisesti aamuvuorossa. Luotamme työntekijöihimme ja panostamme jatkuvasti esimiestyöhön. Työsuhde-etuihimme kuuluu mm. tavallista laajempi työterveyshuolto, sitä täydentävä sairauskassa, henkilökuntakerhot sekä liikunta- ja kulttuurisetelit. Suurena yrityksenä tarjoamme myös mahdollisuuden kouluttautua työn ohella ja rakentaa urapolku omien kiinnostuksen kohteiden mukaan.

 

Onko tämä sinun paikkasi? Lähetä hakemuksesi pikaisesti, sillä paikka täytetään heti sopivan henkilön löydyttyä! Lisätietoja tehtävästä antaa Johanna Warma puhelin 050 385 1193 arkisin klo 14.00-15.00  

 

Mikäli sinulla herää erityisiä kysymyksiä tähän työhön tai rekrytointiin liittyen, voit myös lähettää viestiä osoitteeseen rekry@lassila-tikanoja.fi. Muista lisätä viestiisi työilmoituksen viisinumeroinen tunnus, jonka löydät sivun yläreunasta otsikon vierestä. Huomioithan, ettemme ota hakemuksia vastaan sähköpostin kautta. 

 

 

 

Hae työpaikkaa

Lähetä ilmoitus kaverille

Lisätiedot

  • Ilmoitusnumero: 1448257
  • Tehtäväalue: Kiinteistöpalvelu ja puhtaanapito, Asiakaspalvelu
  • Työsuhde: Vakituinen työsuhde
  • Työn tyyppi: Kokopäiväinen
  • Hakuaika päättyy: 14.5.2021
  • Hakuosoite: www-osoite
  • Yhteyshenkilö: L&T L&T (offre35225212.9860 (a) lassila-tikanoja-oyj.contactrh.com)
  • Puhelin: 010 636 111
  • Sijainti: Vantaa