(Poistunut julkaisusta)

Kohdevastaava
ISS Palvelut Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 20.7.2020

Haemme nyt ammattitaitoista työhön osallistuvaa siivouksen KOHDEVASTAAVAA asiakaskohteeseemme TAMPEREEN RUSKOON.


ISS siivouspalvelut huolehtii kiinteistöjen ja toimitilojen puhtaanapidosta ja viihtyvyydestä osana asiakkaidensa päivittäistä hyvinvointia. Pidämme päivittäin siistinä yli 17 miljoonaa neliömetriä, ja ympäristövastuullisuus sekä kemikaalivapaus ohjaavat valintojamme.


Tehtävässä toimit kohdevastaavana asiakaskohteessamme lääketeollisuusympäristössä. Työnkuvaasi tulee kuulumaan pääsääntöisesti siivoustehtäviä, siivoustiimin töiden organisointia, työhön perehdyttämistä ja ohjausta, asiakasyhteistyötä sekä esimiehen sijaistamista tarvittaessa. Työsuhde on toistaiseksi voimassa oleva ja kokoaikainen (37,5h/viikko). Työaika tulee sijoittumaan arkipäiville klo 6 – 14 välille.

Tehtävässä edellytetään siivousalan koulutusta sekä useamman vuoden kokemusta siivoustyöstä. Työ on vastuullista ja tehtävässä menestymiseen tulet tarvitsemaan hyviä vuorovaikutustaitoja, ajantasaisia ATK-taitoja, hyvää peruskuntoa sekä sujuvaa suomen ja englannin kielen taitoa. Arvostamme asiakaslähtöisyyttä sekä motivaatiota kiinteistöpalvelualaa kohtaan. Eduksesi katsomme siivoustyön ohjaajan pätevyyden ja työkokemuksen, suoritetun työturvallisuuskortin sekä B-ajokortin. 

Tarjoamme sinulle turvallisen ja kannustavan työympäristön. Haluamme mahdollistaa työntekijöidemme hyvinvoinnin perehdyttämällä aina työhön sekä tarjoamalla ajantasaiset ja ergonomiset työskentelyvälineet. Olemme tehneet tänä vuonna digiloikan perehdytys- ja koulutuspolkuihimme, käy lukemassa lisää täältä. Tule mukaan joukkoomme tekemään työtä, jolla on merkitystä!

Tuntuuko tehtävä omalta? Näytä meille potentiaalisi ja täytä hakemuksesi viipymättä osoitteessa www.iss.fi tai viimeistään 3.8.2020. Saatamme haastatella jo hakuaikana, joten hae jo tänään! Työt alkavat viimeistään 17.8.2020. Tehtävää koskevat kysymykset voi esittää sähköpostitse osoitteeseen ida.marin@iss.fi.

ISS Palvelut luo kestävää hyvinvointia kiinteistöille ja niiden käyttäjille ja siten laadullista ja taloudellista arvoa asiakkaidemme liiketoimintaan. Olemme yksi Suomen suurimmista yksityisistä työnantajista ja maan johtava kiinteistö- ja toimitilapalveluyritys. Kokonaispalvelumme muodostuu kiinteistön ylläpito-, siivous-, ravintola-, turvallisuus- ja työpaikkapalveluista. Vuonna 2019 liikevaihtomme oli 421 miljoonaa euroa ja henkilöstömme vahvuus 7 956. ISS Palvelut on osa kansainvälistä ISS-konsernia. www.iss.fi toissa.iss.fi blogi.iss.fi issyritysvastuuraportti.fi

- ISS on savuton työpaikka -