Kohdevastaava
Lassila & Tikanoja Oyj

Alkuperäinen julkaisupäivä 14.1.2020

Onko sinulla kyky ja tahto tehdä muiden arjesta sujuvampaa? Tähän työhön sisältyy nimittäin sankokaupalla asiakaspalvelua ja työsi tulos riemastuttaa toimitilojen käyttäjiä. 

 

Etsimme tänne Alavudelle vakituiseen kokoaikaiseen työsuhteeseen isoon asiakaskohteeseemme reipasotteista 

 

KOHDEVASTAAVAA

 

kokoaikaiseen vakityöhön. Tässä tehtävässä työskentelet palvelumestarin oikeana ja toisinaan myös vasempana kätenä ja organisoit siivoojat töihinsä päivittäin niin, että kaikissa asiakaskohteessa on asiansa osaava työntekijä. Työpuhelimesi soi paljon ja suunnitelmat muuttuvat sitä mukaa. Perehdytät, opastat ja neuvot- tarvittaessa myös englanniksi, eli olet kävelevä tietopankki. Aina et kuitenkaan selviä puhumalla, vaan tarvittaessa tartut myös itse reippaasti mopin varteen.

 

Työkokemus siivousalalta ja alan tutkinto on puhdasta plussaa. Persoonana olet helposti lähestyttävä ja luotettava. Pidät siitä, että tässä tehtävässä työpäivät eivät todellakaan ole samanlaisia. Mukaansatempaavan innostuksen siivittämänä kannustat myös muita huippusuorituksiin. Lisäksi toivomme vielä joustavuutta jatkuvasti muuttuvien tilanteiden varalle. B- ajokortti on vaatimuksena paikan saamiselle. Kielivaatimuksina suomi ja englanti, ruotsin kielen taito plussaa.

 

Perehdytämme sinut hyvin tehtäviisi. Ala vie helposti mennessään, eli jos sinulla on halua menestyä ja edetä kanssamme, voit luoda urapolun meillä -me kannustamme siihen. Tarjoamme sinulle myös nykyaikaiset työvälineet, esim työtä helpottavat mobiilisovellukset.

 

Oletko se juuri sinä, ketä täällä jo odotamme? Jos kolahti kohdilleen, hae paikkaa mahdollisimman pian. Käsittelemme hakemuksia jo hakuaikana ja asiassa edetään ehti sopivan henkilön löydyttyä. Mikäli tarvitset jo tässä vaiheessa lisätietoja tehtävästä, saat niitä osoitteesta rekry@lassila-tikanoja.fi Huomioithan, että käsittelemme ainoastaan kotisivujemme kautta saapuneet hakemukset.

Hae työpaikkaa

Lähetä ilmoitus kaverille

Lisätiedot

  • Ilmoitusnumero: 1330703
  • Tehtäväalue: Kiinteistöala
  • Työsuhde: Vakituinen työsuhde
  • Työn tyyppi: Kokopäiväinen
  • Hakuaika päättyy: 31.1.2020
  • Hakuosoite: www-osoite
  • Yhteyshenkilö: L&T L&T (offre32244225.9860 (a) lassila-tikanoja-oyj.contactrh.com)
  • Puhelin: 35810636111
  • Sijainti: Tuuri