(Poistunut julkaisusta)

Kohdevastaava
Lassila & Tikanoja Oyj

Alkuperäinen julkaisupäivä 7.1.2020

Etsitkö itsenäistä, liikkuvaa sisätyötä? Onko sinulla selkeä kuva siitä, mitä on laadukas siivous? Etsimme nyt

 

KOHDEVASTAAVAA ELINTARVIKEKOHTEESEEN

 

vakituiseen kokoaikatyöhön Vantaan alueelle. Kohteessa suoritetaan matalapainepesua, jonka hallitseminen katsotaan eduksi tähän työhön. Työhön sisältyy mm. asiakaskohteen laadunseurantaan osallistuminen, töiden järjestely kustannustehokkaasti ja viestiminen työntekijöiden kanssa. Kohdevastaava ohjaa myös siivoustyön suorittamista sekä antaa palautetta työnjäljestä. Hän raportoi työstään palveluesimiehelle.

 

 

 

Työtehtävän hoitamisessa tarvitaan hyvät vuorovaikutustaidot, siivous toimialan tuntemus ja kokemus, suomen ja englannin kielen taito sekä hyvät ATK-taidot.


Henkilökohtaisissa ominaisuuksissa eduksi katsotaan yhteispeliosaaminen, palveluasenne ja vastuunkanto, joustavuus, päätöksentekokyky sekä nopea reagointi asiakkaalta tulleisiin palautteisiin.

 

Tarjoamme sinulle vakituisen, vaihtelevan ja haasteellisen kokoaikaisen vuorotyön. Työvuorot pääsääntöisesti aamu- ja iltavuoroissa. Luotamme työntekijöihimme ja panostamme jatkuvasti esimiestyöhön. Työsuhde-etuihimme kuuluu mm. tavallista laajempi työterveyshuolto, sitä täydentävä sairauskassa, henkilökuntakerhot sekä liikunta- ja kulttuurisetelit. Suurena yrityksenä tarjoamme myös mahdollisuuden kouluttautua työn ohella ja rakentaa urapolku omien kiinnostuksen kohteiden mukaan.

 

Onko tämä sinun paikkasi? Älä viivyttele hakemuksen kanssa, sillä paikka täytetään heti sopivan henkilön löydyttyä!

 

Vai jäikö jokin vielä mietityttämään? Voit tutustua L&T:hen työnantajana osoitteessa https://www.lt.fi/fi/tyonhakijat tai lähettää kysymyksesi osoitteeseen rekry@lassila-tikanoja.fi. Varsinaisia hakemuksia otamme kuitenkin vastaan vain rekrytointijärjestelmämme kautta.