(Poistunut julkaisusta)

Kohdevastaava
ISS Palvelut Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 20.12.2019

Nautitko siitä, että saat palvella ihmisiä parhaalla mahdollisella tavalla? Oletko aikaansaava ja parhaimmillasi kiireen keskellä?

Etsimme joustavaa ja organisointitaitoista KOHDEVASTAAVAA tiimiimme Vantaalle.

ISS siivouspalvelut huolehtivat kiinteistöjen ja toimitilojen puhtaanapidosta ja viihtyvyydestä osana asiakkaidensa päivittäistä hyvinvointia. Me ISS:llä tuotamme asiakkaillemme palveluita, joissa näkyy henkilökohtainen läsnäolo ja ratkaisukyky. Haluamme, että kaikesta toiminnastamme välittyy ”Service with a Human Touch” – palveluasenne.

Työtehtävässäsi vastaat tiimisi työntekijöiden neuvomisesta ja opastamisesta, osallistut siivoustyön suunnitteluun sekä työmenetelmien kehittämiseen, perehdytät uudet työntekijät tehtäviinsä, valvot työn laatua, huolehdit materiaalitilauksista sekä asiakas yhteydenpidosta. Tarvittaessa olet myös itse mukana käytännön siivoustyössä. Vastuualueeseesi kuuluvat Vantaan lisäksi Nurmijärvi, Porvoo, Järvenpää, Hyvinkää sekä Loviisa. Työaika on arkisin klo 6 – 16 välillä, satunnaiset viikonloppu vuorot ovat mahdollisia. Tehtävä on kokoaikainen ja vakituinen. Työ alkaa sopimuksen mukaan.


Tehtävässä menestyäksesi sinulla tulee olla vähintään 3 vuotta siivouskokemusta sekä alan koulutus. Eduksi katsomme kokemuksen tiiminvetäjän tehtävistä. Omaat hyvät vuorovaikutustaidot ja ripeän työotteen. Sinulla on kykyä toimia paineen alla muuttuvissakin tilanteissa sekä pidät haasteista. Hyvä fyysinen kunto on työssä jaksamisen perus pilari. Tehtävässä tarvitset myös itsenäistä työotetta ja positiivista asiakaspalveluasennetta. Omaat perus ATK - taidot ja kommunikoit sujuvasti suomeksi. Ruotsin kielen taito on eduksi. B – ajokortti on tehtävässä välttämätön. Valituille henkilöille tullaan teettämään suppea turvallisuusselvitys, joka on hyväksyttynä edellytys työsopimukselle.

Liity mainioon porukkaamme täyttämällä hakemuksesi jo tänään osoitteessa www.iss.fi. Hakuaika päättyy 17.1.2020.


ISS Direct - ison edut, pienen asenne!


ISS Direct Suomi on energinen ja positiivinen, hyvällä sykkeellä palveleva siivousalan yritys ja osa ISS Palveluita, joka luo kestävää hyvinvointia kiinteistöille ja niiden käyttäjille ja siten laadullista ja taloudellista arvoa asiakkaidemme liiketoimintaan. Olemme yksi Suomen suurimmista yksityisistä työnantajista ja maan johtava kiinteistö- ja toimitilapalveluyritys. Kokonaispalvelumme muodostuu kiinteistön ylläpito-, siivous-, ravintola-, turvallisuus- ja työpaikkapalveluista. Vuonna 2018 liikevaihtomme oli 407 miljoonaa euroa ja henkilöstömme vahvuus 8 017. ISS Palvelut on osa kansainvälistä ISS-konsernia. www.iss.fi, www.issworld.com, www.facebook.com/duunISSaISSSuomi/


- ISS on savuton työpaikka -