(Poistunut julkaisusta)

Kohdevastaava
ISS Palvelut Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 22.10.2019
Tarjoamme nyt loistavan mahdollisuuden tulevaisuuden tekijälle ja etsimme uutta KOHDEVASTAAVAA Kauhajoelle elintarviketeollisuuden asiakaskohteeseemme.


Kohdevastaavana vastaat kohteen laadun tarkastamisesta ja valvonnasta. Laadit sujuvasti laaturaportteja sekä ohjaat ja toteutat laadun tekemistä kentällä. Toimit tärkeänä tekijänä elintarviketehtaan laadun valvonnassa.  Työajat ovat pääasiassa arkisin ilta- ja yövuorossa kello 18-02 välillä. Työsuhde on kokoaikainen ja toistaiseksi voimassaoleva.


Viihdyt tehtävässä, jos sinulla on taitoa organisoida, tilannetajua ja teet mielelläsi töitä ihmisten parissa. Tehtävään vaaditaan ennakkoluulotonta työotetta ja aikaisempaa siivousalan työkokemusta, mielellään elintarviketeollisuuden parista. Hygieniapassi ja työturvallisuuskortti täytyy suorittaa ennen tehtävässä aloittamista. Tehtävässä suoriutuminen vaatii hyvää suomen kielen taitoa ja hyvää peruskuntoa. Työaikojen ja kohteen sijainnin vuoksi oma auto edesauttaa töihin kulkemista. 


ISS:llä pääset osaksi menestyvää kansainvälisestä yritystä ja työnantajana haluamme varmistaa ja tarvittaessa toteuttaa sinulle sopivan koulutuspolun alalla. Meillä viihdytään pitkään ja työhönsä sitoutunut henkilökuntamme tuottaa asiakkaillemme alan parasta palvelua. 

Liity nyt mainioon työporukkaamme ja saa uutta draivia tekemiseesi ja täytä hakemus heti tänään osoitteessa www.iss.fi. Hakuaika päättyy 3.11.2019. Tervetuloa ammattilaisten joukkoon! 

ISS Palvelut luo kestävää hyvinvointia kiinteistöille ja niiden käyttäjille ja siten laadullista ja taloudellista arvoa asiakkaidemme liiketoimintaan. Olemme yksi Suomen suurimmista yksityisistä työnantajista ja maan johtava kiinteistö- ja toimitilapalveluyritys. Kokonaispalvelumme muodostuu kiinteistön ylläpito-, siivous-, ravintola-, turvallisuus- ja työpaikkapalveluista. Vuonna 2018 liikevaihtomme oli 407 miljoonaa euroa ja henkilöstömme vahvuus 8 017. ISS Palvelut on osa kansainvälistä ISS-konsernia.  www.iss.fi, www.issworld.com, www.facebook.com/duunISSaISSSuomi/ 
- ISS on savuton työpaikka -