(Poistunut julkaisusta)

Kohdevastaava
Lassila & Tikanoja Oyj

Alkuperäinen julkaisupäivä 31.5.2019

Haluatko työlläsi tehdä muiden arjesta sujuvaa ja tehokasta? Motivoiko sinua positiivisen ilmapiirin luominen niin asiakkaiden kuin henkilöstönkin keskuuteen?

 

Mikäli kuvaus osui ja upposi, jatka lukemista, sillä etsimme tiimiimme reipasta

 

SIIVOUSTYÖHÖN OSALLISTUVAA KOHDEVASTAAVAA

 

vakituiseen osa-aikatyöhön Oulun Yli-Iihin. Työskentelet monipuolisissa siivoustehtävissä Oulun kaupungin eri kohteissa, kuten kouluissa ja päiväkodeissa, toimien samalla esimiehesi oikeana kätenä. Vastaat muun muassa oman työkohteesi siivoustehtävistä sekä toimit kohteen muiden siivoojien "kymppinä", ohjaat ongelmatilanteissa ja suoritat laatukierroksia. 

 

Edellytämme työntekijöiltämme ennen kaikkea luotettavuutta, joustavuutta ja valmiuksia toimia itseohjautuvasti. Aikaisempi työkokemus siivoustehtävistä ja alan koulutus ovat plussaa, mutta näissä hommissa reipas asenne sekä korkea motivaatio ovat valttikorttejasi!

 

Tarjoamme sinulle vakituisen työn mukavassa työporukassa. Työtuntisi vaihtelevat päivien sekä tilanteiden mukaan, mutta olet valmis työskentelemään 24 - 37 tuntia viikossa. Tehtävä tarjoaa rutkasti haasteita, mutta myös mahdollisuuden kehittyä ja edetä siivousuralla. Työsuhde-etuihimme kuuluvat mm. tavallista laajempi työterveyshuolto, henkilökuntakerhot sekä liikunta- ja kulttuurisetelit. Saat käyttöösi myös modernit laitteet, jotka ovat tukenasi työnteossa. Olet myös ennen kaikkea erittäin tervetullut rakentamaan kanssamme kestävää ja ketterää kiertotaloutta!

 

Eikö kuulostakin hyvältä? Kerro siis meille lisää itsestäsi ja täytä hakemuksesi tehtävään oheisen linkin kautta! Työt kohteessa aloitetaan loppukesästä, mutta paikka kyseiseen tehtävään täytetään heti sopivan henkilön löydyttyä, joten lilahdutathan meitä hakemuksellasi mahdollisimman pian.

 

Vai jäikö jokin vielä mietityttämään? Voit tutustua L&T:hen työnantajana osoitteessa https://www.lt.fi/fi/tyonhakijat tai lähettää kysymyksesi osoitteeseen rekry@lassila-tikanoja.fi. Hakemuksia otamme kuitenkin vastaan vain hakulinkin kautta.