(Poistunut julkaisusta)

Kohdevastaava
Lassila & Tikanoja Oyj

Alkuperäinen julkaisupäivä 20.5.2019

Etsitkö itsenäistä, liikkuvaa sisätyötä? Onko sinulla selkeä kuva siitä, mitä on laadukas siivous? Etsimme nyt

 

SIIVOUKSEN KOHDEVASTAAVAA 

 

määräaikaiseen kokoaikatyöhön Forssan alueelle. Työtehtäviin kuuluu siivouspalvelun toteuttaminen elintarviketuotantolaitoksen mukaan. Kohteessa suoritetaan matalapainepesua, jonka hallitseminen katsotaan eduksi tähän työhön. Asiakaskohteen laadunseurantaan osallistuminen, töiden järjestely kustannustehokkaasti ja viestiminen työntekijöiden kanssa. Kohdevastaava ohjaa siivoustyön suorittamista sekä antaa palautetta että päivittää työohjeita. Hän raportoi työstään palveluesimiehelle.

 

Työnkuvaan kuuluu aamuvuorossa yhteistyö asiakkaan kanssa, jolloin tehdään puhdistuksen korjaavia toimenpiteitä. Päivän aikana työtehtäviin saattaa tulla nopeita vaihdoksia asiakkaan tarpeen mukaan, joten työssä vaaditaan hyvää yhteistyökykyä, joustavuutta sekä valmiutta muuttuviin tilanteisiin päivittäin.

 

Kommunikoit pääasiassa suomeksi, mutta ymmärrät ja puhut vähän myös englantia. Luonteeltasi olet tarkka ja jämpti ja ymmärrät, miten tärkeää siivous on työpaikkaviihtyvyydelle. Sinulla on mieluusti jo jonkin verran kokemusta siivoustyöstä tai matalapainepesuista tai muutoin hankittu hyvä näkemys siitä, mitä on laadukas siivous.

 

Tarjoamme sinulle määräaikaisen, vaihtelevan ja haasteellisen kokoaikatyön. Määräaikaisuus kestää 2.8.2020 ast. Luotamme työntekijöihimme ja panostamme jatkuvasti esimiestyöhön. Työsuhde-etuihimme kuuluu mm. tavallista laajempi työterveyshuolto, sitä täydentävä sairauskassa, henkilökuntakerhot sekä liikunta- ja kulttuurisetelit. Suurena yrityksenä tarjoamme myös mahdollisuuden kouluttautua työn ohella ja rakentaa urapolku omien kiinnostuksen kohteiden mukaan.

 

Onko tämä sinun paikkasi? Älä viivyttele hakemuksen kanssa, sillä paikka täytetään heti sopivan henkilön löydyttyä!

 

Vai jäikö jokin vielä mietityttämään? Voit tutustua L&T:hen työnantajana osoitteessa https://www.lt.fi/fi/tyonhakijat tai lähettää kysymyksesi osoitteeseen rekry@lassila-tikanoja.fi. Varsinaisia hakemuksia otamme kuitenkin vastaan vain rekrytointijärjestelmämme kautta.