(Poistunut julkaisusta)

Kohdevastaava
ISS Palvelut Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 27.5.2019

Etsimme nyt ammattitaitoista siivouksen KOHDEVASTAAVAA asiakaskohteeseemme Ouluun


Tässä tehtävässä vastaat hotellikohteen siivouksen toiminnasta. Työsuhde on vakituinen ja kokoaikainen. Työaikasi pääsääntöisesti on arkisin 7-15 välisenä aikana.


Tehtävässä edellytämme aikaisempaa kokemusta hotellikohteen siivoustyöstä ja tehtävään soveltuvan tutkinnon kuten kiinteistöpalvelualan ammattitutkinnon tai lähiesimiestutkinnon. Sinulta odotetaan positiivista asiakaspalveluasennetta, hyviä yhteistyötaitoja ja joustavuutta. Työssä menestyäksesi tarvitset joustavuutta, hyvää peruskuntoa sekä sujuvaa suomen ja erinomaista englannin kielen taitoa.


Haluatko luoda asiakkaillemme miellyttävää ympäristöä?  Meillä olet osa isoa ja tunnettua yritystä, joka on matkalla maailman parhaaksi palveluyritykseksi. Meiltä saat työkalut onnistumiseen ja inspiroivan työyhteisön tueksesi!


Liity mainioon porukkaamme täyttämällä hakemuksesi jo tänään osoitteessa www.iss.fi. Hakuaika päättyy 4.6.2019.


ISS Palvelut on yksi Suomen kymmenestä suurimmasta yksityisestä työnantajasta ja maan johtava kiinteistö- ja toimitilapalveluyritys.  Joka päivä reilut 8000 työntekijäämme tuottavat asiakkaillemme palveluita, joissa näkyvät henkilökohtainen läsnäolo ja ratkaisukyky. Tuotamme asiakkaillemme kokonaispalveluratkaisuja, jotka muodostuvat siivous-, kiinteistön ylläpito-, ruokailu- ja turvallisuuspalveluista sekä muista näihin liittyvistä tukipalveluista. Luomme toiminnallamme laadullista ja taloudellista arvoa asiakkaidemme liiketoimintaan. www.iss.fi, www.issworld.com, www.facebook.com/duunISSaISSSuomi/

- ISS on savuton työpaikka -