(Poistunut julkaisusta)

Kohdevastaava
Lassila & Tikanoja Oyj

Alkuperäinen julkaisupäivä 22.3.2019

Eikö työ näyttöpäätteen ääressä kiinnosta? Tule meille tekemään liikkuvaa työtä! Etsimme

 

SIIVOUKSEN KOHDEVASTAAVAA

 

vakituiseen kokopäivätyöhön Pieksämäki-Varkaus -alueelle. Työskentelet monipuolisissa siivoustehtävissä asiakaskohteissamme toimien esimiehesi oikeana kätenä. Organisoit siivoojat töihinsä päivittäin, autat ongelmatilanteissa, suoritat laatukierroksia ja tartut itsekin mopin varteen. Yksikössä siivoustöitä tehdään työkohteesta riippuen aamu-, päivä- ja iltavuoroissa, sekä arkisin että viikonloppuisin. Kohdevastaava työskentelee pääsääntöisesti arkipäivisin mutta tarpeen vaatiessa myös iltaisin ja viikonloppuisin.

 

Edellytämme työntekijöiltämme ennen kaikkea luotettavuutta, joustavuutta ja valmiuksia toimia itseohjautuvasti. Aikaisempi työkokemus siivoustehtävistä ja alan koulutus ovat plussaa, mutta näissä hommissa asenne ja motivaatio ratkaisevat! Työn liikkuvuuden vuoksi edellytämme hakijoilta B ajokorttia, oman auton käyttömahdollisuus katsotaan eduksi.

 

Tarjoamme sinulle vakituisen ja kokoaikaisen työn mukavassa työporukassa. Tehtävä tarjoaa rutkasti haasteita, mutta myös mahdollisuuden kehittyä ja edetä siivousuralla. Työsuhde-etuihimme kuuluu mm. tavallista laajempi työterveyshuolto, henkilökuntakerhot sekä liikunta- ja kulttuurisetelit. Saat käyttöösi myös modernit laitteet, jotka ovat tukenasi työnteossa.

 

Kiinnostuitko? Paikka täytetään heti sopivan henkilön löydyttyä, joten laadithan hakemuksesi verkkosivuillamme mahdollisimman nopeasti. Lisätietoa tehtävistämme saat sähköpostilla: rekry(at)lassila-tikanoja.fi

 

Millaista siivoustyö on L&T:llä? Katso oheisilta videoilta siivoojiemme kertomana!

https://www.youtube.com/watch?v=keMPiADP_GI&feature=youtu.be

https://www.youtube.com/watch?v=PCOCwf6PdQc