(Poistunut julkaisusta)

Kohdevastaava
Lassila & Tikanoja Oyj

Alkuperäinen julkaisupäivä 11.3.2019

Onko sinulla kyky ja tahto tehdä muiden arjesta sujuvampaa? Tähän työhön sisältyy nimittäin sankokaupalla asiakaspalvelua ja työsi tulos riemastuttaa toimitilojen käyttäjiä.   

   

Etsimme reipasotteista   

   

KOHDEVASTAAVAA

   

vakituiseen kokoaikaiseen työsuhteeseen Helsingin Ilmalaan. Tässä tehtävässä osallistut siivoukseen, organisoit kohteen työt ja huolehdit perehdytyksistä ja turvallisuusasioista. Toimit lähellä asiakasta eli olet avainasemassa asiakastyytyväisyyden takaamisessa. Työkielesi ovat sujuva suomi ja ymmärrettävä englanti, työaikasi ma-pe klo 6.00 - 13.30.

  

Toivomme sinulta aikaisempaa työkokemusta siivousalalta ja positiivista asennetta siivoustyötä kohtaan! Tässä työssä sosiaalisuus on erittäin tärkeässä asemassa; olethan jatkuvasti tekemisissä asiakkaiden ja työntekijöiden kanssa. Persoonana olet helposti lähestyttävä ja luotettava, etkä myöskään pelkää tehdä tärkeitä päätöksiä. Lisäksi toivomme vielä hyppysellisen joustavuutta jatkuvasti muuttuvien tilanteiden varalle. Puhdistusalan koulutus katsotaan eduksi, mutta halutessasi voit myös meidän kanssamme kehittää omaa osaamistasi.

   

Tarjoamme sinulle vakituisen, vaihtelevan ja haasteellisen kokoaikatyön huipputiimissä. Perehdytämme sinut hyvin tehtäviisi ja suurena yrityksenä tarjoamme monipuolisia urapolkuja. Käytössäsi ovat myös kattava työterveyshuolto, henkilökuntakerhot sekä liikunta- ja kulttuurisetelit.  

  

Oletko hakemamme kohdevastaava? Jos kolahti kohdilleen, hae paikkaa 24.3.2019 mennessä. Paikka täytetään heti sopivan henkilön löydyttyä, joten ilahdutathan meitä hakemuksellasi mahdollisimman pian! Mikäli tarvitset jo tässä vaiheessa lisätietoja tehtävästä, voit lähettää kysymyksesi osoitteeseen rekry@lassila-tikanoja.fi. Huomioithan, että varsinaisia työhakemuksia otamme vastaan vain rekrytointijärjestelmämme kautta.