(Poistunut julkaisusta)

Kohdevastaava
Lassila & Tikanoja Oyj

Alkuperäinen julkaisupäivä 11.1.2019

Etsitkö itsenäistä ja vastuullista työtä aktiivisuutta unohtamatta? Tämä voi olla tehtävä juuri Sinulle!

Etsimme motivoituneeseen ammattilaistiimiimme sopivaa

KOHDEVASTAAVAA

vakituiseen ja kokoaikaiseen työhön Kuopioon. Tässä tehtävässä työskentelet asiakaskohteessamme esimiehesi oikeana kätenä ja huolehdit kohteen päivittäisestä toiminnasta. Organisoit siivoojat töihinsä päivittäin ja tartut itsekin tarvittaessa mopin tai pesuletkun varteen. Tehtävä on vastuullinen, sillä vastaat yhteydenpidosta asiakkaaseen sekä työntekijöiden perehdytyksestä. Opastat ja neuvot tiimiäsi päivittäin. Työ on  pääsääntöisesti ilta- ja yötyötä klo 17-05 välillä, mutta satunnaisesti töitä on myös viikonloppuisi. Työaikasi on täydet 37,5 tuntia viikossa. Tehtävän palkkaluokka on 5 (Kiinteistöpalvelualan TES) ja tuottavan tuon osuudelta on mahdollisuus urakkapalkkaan! 

Siivousalan aiempi työkokemus, erityisesti matalapainepesusta, ja erinomaiset vuorovaikutustaidot ovat tehtävässä valttia. Sujuva suomen kielen taito on iso etu, koska työ sisältää paljon kommunikointia työntekijöiden ja asiakkaiden kanssa. Suomen kielen taidon lisäksi toivomme, että sinulla on B-ajokortti. Hygieniapassi ja työturvallisuuskortti katsotaan eduksi. Lisäksi toivomme reilusti joustavuutta muuttuvien tilanteiden varalle. 

Me puolestamme tarjoamme sinulle vakituisen ja kokoaikaisen työn. Tehtävä tarjoaa rutkasti haasteita ja mahdollisuuden edetä siivousuralla. Työsuhde-etuihimme kuuluu mm. tavallista laajempi työterveyshuolto, henkilökuntakerhot sekä liikunta- ja kulttuurisetelit. Perehdytämme sinut hyvin tehtäviisi ja suurena yrityksenä tarjoamme monipuolisia uramahdollisuuksia!

Tiedustelut tehtävästä palveluesimieheltä, Taavetti Hyväkältä taavetti.hyvakka@lassila-tikanoja.fi.

Paikka täytetään heti sopivan henkilön löydyttyä, joten hae paikkaa hetimiten osoitteessa www.lassila-tikanoja.fi/toihin.