(Poistunut julkaisusta)

Kohdevastaava
ISS Palvelut Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 17.10.2018

Hihat heilumaan hyvässä hengessä!


ISS siivouspalvelut huolehtii kiinteistöjen ja toimitilojen puhtaanapidosta ja viihtyvyydestä osana asiakkaidensa päivittäistä hyvinvointia. Me ISS:llä tuotamme asiakkaillemme palveluita, joissa näkyy henkilökohtainen läsnäolo ja ratkaisukyky. Haluamme, että kaikesta toiminnastamme välittyy ”Service with a Human Touch” –palveluasenne.


Etsimme nyt ammattitaitoista siivouksen KOHDEVASTAAVAA asiakaskohteeseemme SEINÄJOELLE.


Työtehtäviisi kuuluu palveluesimiehen oikeana kätenä toimiminen asiakaskohteemme siivouspalveluiden päivittäisorganisoinnissa. Olet tiiviisti mukana asiakasyhteistyössä, laatuarviointien teossa sekä esimerkiksi henkilöstön perehdytyksessä. Osallistut myös itse suorittavaan työhön. Työsuhde on kokoaikainen ja vakituinen. Näin ollen työtunteja sinulle kertyy 120h/3vko. Työaikasi ajoittuu arkipäiville klo 06-16 välille vaihtelevasti. Sopimuksen mukaan saatat satunnaisesti tehdä myös ilta,-tai viikonlopputöitä.


Tehtävässä edellytämme jo useamman vuoden kokemusta siivoustyöstä sekä siivoustyönohjaajan erikoisammattitutkinnon. Eduksi katsomme aikaisemman kokemuksen ohjaajan työstä. Hyödyksesi on myös suoritetut ensiapu ja työturvallisuuskortit.


Työssä menestyäksesi tarvitset joustavuutta, hyviä vuorovaikutustaitoja, aurinkoista palveluasennetta, sekä sujuvaa suomenkielentaitoa. Hallitset myös tietokoneen käytön perusteet. Olet asiakaslähtöinen tekijä joka pyrkii toimimaan kaikissa tilanteissa asiakkaamme parhaaksi.


Haluatko luoda asiakkaillemme miellyttävää ympäristöä?  Meillä olet osa isoa ja tunnettua yritystä, joka on matkalla maailman parhaaksi palveluyritykseksi. Meiltä saat työkalut onnistumiseen ja inspiroivan työyhteisön tueksesi!


Liity mainioon porukkaamme täyttämällä hakemuksesi jo tänään osoitteessa www.iss.fi. Hakuaika päättyy 30.11.2018. Työ alkaa joulukuussa 2018.


ISS Palvelut on yksi Suomen kymmenestä suurimmasta yksityisestä työnantajasta ja maan johtava kiinteistö- ja toimitilapalveluyritys.  Joka päivä reilut 8000 työntekijäämme tuottavat asiakkaillemme palveluita, joissa näkyvät henkilökohtainen läsnäolo ja ratkaisukyky. Tuotamme asiakkaillemme kokonaispalveluratkaisuja, jotka muodostuvat siivous-, kiinteistön ylläpito-, ruokailu- ja turvallisuuspalveluista sekä muista näihin liittyvistä tukipalveluista. Luomme toiminnallamme laadullista ja taloudellista arvoa asiakkaidemme liiketoimintaan. Vuonna 2017 liikevaihtomme oli 420 miljoonaa euroa. ISS Palvelut on osa kansainvälistä ISS-konsernia, joka toimii 77 maassa. www.iss.fi, www.issworld.com, www.facebook.com/duunISSaISSSuomi/

- ISS on savuton työpaikka -