(Poistunut julkaisusta)

Kohdevastaava
Lassila & Tikanoja Oyj

Alkuperäinen julkaisupäivä 8.10.2018

Etsitkö itsenäistä ja vastuullista työtä aktiivisuutta unohtamatta? Tämä voi olla tehtävä juuri Sinulle!

Etsimme ammattilaistiimiimme sopivaa

KOHDEVASTAAVAA

vakituiseen ja kokoaikaiseen työhön Kuopioon. Tässä tehtävässä työskentelet asiakaskohteessamme esimiehesi oikeana kätenä ja huolehdit kohteen päivittäisestä toiminnasta. Organisoit siivoojat töihinsä päivittäin ja tartut itsekin mopin tai pesuletkun varteen tarvittaessa. Vastaat yhteydenpidosta asiakkaaseen. Vastaat työntekijöiden perehdytyksestä, opastat, neuvot ja muistat eli olet kävelevä tietopankki. Työ on  pääsääntöisesti ilta- ja yötyötä klo 17-05 välillä, mutta myös viikonlopputyöt on todennäköisä. Työaikasi on 37,5 tuntia viikossa. Tehtävän palkkaluokka on 5 (Kiinteistöpalvelualan TES) ja tuottavan tuon osuudelta on mahdollisuus urakkapalkkaan! 

Siivousalan aiempi työkokemus, erityisesti matalapainepesusta, ja erinomaiset vuorovaikutustaidot ovat tehtävässä valttia. Sujuva suomen kielen taito on iso etu, koska työ sisältää paljon kommunikointia työntekijöiden ja asiakkaiden kanssa. Toivomme, että sinulla olisi aikasempaa siivouskokemusta, erityisesti elintarviketilojen siivouksesta ja B-kortti. Hygieniapassi ja työturvallisuuskortti katsotaan eduksi. Lisäksi toivomme reilusti joustavuutta muuttuvien tilanteiden varalle. 

Tarjoamme sinulle vakituisen ja kokoaikaisen työn. Tehtävä tarjoaa rutkasti haasteita ja mahdollisuuden edetä siivousuralla. Työsuhde-etuihimme kuuluu mm. tavallista laajempi työterveyshuolto, henkilökuntakerhot sekä liikunta- ja kulttuurisetelit. Perehdytämme sinut hyvin tehtäviisi ja suurena yrityksenä tarjoamme monipuolisia uramahdollisuuksia.

Tiedustelut tehtävästä palveluesimieheltä, Taavetti Hyväkältä taavetti.hyvakka@lassila-tikanoja.fi.

Paikka täytetään heti sopivan henkilön löydyttyä, joten hae paikkaa hetimiten osoitteessa www.lassila-tikanoja.fi/toihin.