(Poistunut julkaisusta)

Kohdevastaava
Lassila & Tikanoja Oyj

Alkuperäinen julkaisupäivä 12.9.2018

L&T:llä siivoustyö on paljon muutakin, mitä ehkä kuvittelet. Etsimme ammattilaistiimiimme sopivaa

KOHDEVASTAAVAA

vakituiseen ja kokoaikaiseen työhön Vantaalle. Tässä tehtävässä työskentelet asiakaskohteessamme esimiehesi oikeana kätenä ja huolehdit kohteen päivittäisestä toiminnasta. Organisoit siivoojat töihinsä päivittäin ja tartut itsekin mopin tai pesuletkun varteen tarvittaessa. Vastaat yhteydenpidosta asiakkaaseen. Tämän lisäksi vastaat työntekijöiden perehdytyksestä, opastat, neuvot ja muistat eli olet kävelevä tietopankki. Työ on pääsääntöisesti ilta- ja yötyötä klo 17-06 välillä, mutta myös viikonlopputyöt ovat todennäköisä. Työaikasi on 37,5 tuntia viikossa.

Siivousalan aiempi työkokemus, erityisesti matalapainepesusta, ja erinomaiset vuorovaikutustaidot ovat tehtävässä valttia. Sujuva suomen kielen taito on iso etu, koska työ sisältää paljon kommunikointia työntekijöiden ja asiakkaiden kanssa. Toivomme, että sinulla olisi aikaisempaa siivouskokemusta, erityisesti elintarviketilojen siivouksesta ja B-kortti. Hygieniapassi ja työturvallisuuskortti katsotaan eduksi. Lisäksi toivomme reilusti joustavuutta muuttuvien tilanteiden varalle.

Tarjoamme sinulle vakituisen ja kokoaikaisen työn. Tehtävä tarjoaa rutkasti haasteita ja mahdollisuuden edetä siivousuralla. Työsuhde-etuihimme kuuluu mm. tavallista laajempi työterveyshuolto, henkilökuntakerhot sekä liikunta- ja kulttuurisetelit. Perehdytämme sinut hyvin tehtäviisi ja suurena yrityksenä tarjoamme monipuolisia uramahdollisuuksia.

Mikäli kiinnostuit, täytäthän hakemuksesi mahdollisimman pian, sillä paikka täytetään heti sopivan henkilön löydyttyä. Lisätietoja tehtävästä antaa sähköpostitse palveluesimies Jeofre Dejandolta, jeofre.dejando@lassila-tikanoja.fi.
Huomioimme ainoastaan verkkosivujemme kautta täytetyt hakemukset.