(Poistunut julkaisusta)

Kohdevastaava
Lassila & Tikanoja Oyj

Alkuperäinen julkaisupäivä 3.7.2018

L&T:llä siivoustyö on paljon muutakin, mitä ehkä kuvittelet. Etsimme ammattilaistiimiimme sopivaa

KOHDEVASTAAVAA

vakituiseen ja kokoaikaiseen työhön Paimioon ja Turkuun. Tässä tehtävässä työskentelet asiakaskohteissamme esimiehesi oikeana kätenä. Organisoit siivoojat töihinsä päivittäin ja tartut itsekin mopin varteen. Vastaat yhteydenpidosta asiakkaaseen. Vastaat työntekijöiden perehdytyksestä, opastat ja neuvot, eli olet kävelevä tietopankki. Työ on  pääsääntöisesti iltatyötä klo 15-24 välillä. Työaikasi on 37,5 tuntia viikossa.

Siivousalan aiempi työkokemus ja erinomaiset vuorovaikutustaidot ovat tehtävässä valttia. Sujuva suomen kielen taito on iso etu, koska työ sisältää paljon kommunikointia työntekijöiden ja asiakkaiden kanssa. Toivomme, että sinulla olisi aikasempaa siivouskokemusta, erityisesti elintarviketilojen siivouksesta ja B-kortti. Hygieniapassi ja työturvallisuuskortti katsotaan eduksi. Työ on vastuullista ja itsenäistä, joten motivaation on oltava kunnossa. Lisäksi toivomme reilusti joustavuutta muuttuvien tilanteiden varalle. 

Tarjoamme sinulle vakituisen ja kokoaikaisen työn. Tehtävä tarjoaa rutkasti haasteita ja mahdollisuuden edetä siivousuralla. Työsuhde-etuihimme kuuluu mm. tavallista laajempi työterveyshuolto, henkilökuntakerhot sekä liikunta- ja kulttuurisetelit.   Perehdytämme sinut hyvin tehtäviisi ja suurena yrityksenä tarjoamme monipuolisia uramahdollisuuksia.

Tiedustelut tehtävästä yksikönpäällikkö Riitta Vuotilalle to 5.7. ja to 12.7. klo 12- 15 välillä  puh. 050 385 7071. Sähköposti tiedusteltu riitta.vuotila@lassila-tikanoja.fi.

Paikka täytetään heti sopivan henkilön löydyttyä, joten hae paikkaa hetimiten osoitteessa www.lassila-tikanoja.fi/toihin.