Kohdevastaava Vantaan Elintarvikehygieniayksikköön
Lassila & Tikanoja Oyj

Hae työpaikkaa
Alkuperäinen julkaisupäivä 10.6.2021

Tässä tehtävässä lupaamme sinulle merkityksellisen työn lisäksi mahtavan työtiimin sekä pullantuoksuisen työpaikan.  Etsimme nimittäin Fazerintielle

 

KOHDEVASTAAVA 

 

L&T:n Elintarvikehygieniayksikkö etsii kehityshaluista henkilöä vakituiseen kokoaikatyöhön Vantaan alueelle.  Kohdevastaavana elintarvikehygieniayksikössä työtehtäviisi kuuluu siivouspalvelun ohjaus, valvonta ja raportointi elintarviketuotantolaitoksen sopimuksen mukaisesti. Työhön sisältyy myös yhteistyö asiakkaan kanssa, asiakaskohteen laadunseurantaan osallistuminen, töiden järjestely kustannustehokkaasti ja tietysti viestiminen työntekijöiden kanssa. Tehtävä on erinomainen sellaiselle, joka on kiinnostunut kehittymään esimiestyön osaajaksi! Työajat vaihtelee hieman viikoittain, mutta viikossa kertyy täydet 37.5h ja töitä tehdään maanantaista lauantaihin klo. 6.00-23.00 välillä. Työvuorot ovat kuitenkin pääsääntöisesti aamuvuorossa. 

 

Työtehtävän hoitamisessa tarvitaan hyvät vuorovaikutustaidot, suomen ja englannin kielen taito sekä hyvät IT-taidot. Kokemus siivous- tai elintarvikealalta katsotaan eduksi, mutta ei ole välttämätöntä. Tärkeintä on halu oppia uutta ja kehittyä työssä. Henkilönä olet tiimityöskentelijä ja sinulta löytyy palveluasennetta ja joustavuutta muuttuvien tilanteiden varalle. Reagoit nopeasti asiakkaalta tulleisiin palautteisiin, teet päätöksiä vastuullisesti ja suoritat työtehtäväsi huolellisesti. Toivomme sinun olevan myös People Person eli viihdyt erilaisten ihmisten kanssa, sillä sinua vastaanottamassa on huippu työtiimi!

 

Tarjoamme sinulle vakituisen, vaihtelevan ja haasteellisen kokoaikaisen vuorotyön. Työvuorot ovat pääsääntöisesti aamuvuorossa. Luotamme työntekijöihimme ja panostamme jatkuvasti esimiestyöhön. Työsuhde-etuihimme kuuluu mm. tavallista laajempi työterveyshuolto, sitä täydentävä sairauskassa, henkilökuntakerhot sekä liikunta- ja kulttuurisetelit. Suurena yrityksenä tarjoamme myös mahdollisuuden kouluttautua työn ohella ja rakentaa urapolku omien kiinnostuksen kohteiden mukaan.

 

Onko tämä sinun paikkasi? Lähetä hakemuksesi pikaisesti, sillä paikka täytetään heti sopivan henkilön löydyttyä! Lisätietoja tehtävästä antaa Johanna Warma numerosta 050 385 1193 arkisin klo. 14.00-15.00.

 

Hae työpaikkaa

Lähetä ilmoitus kaverille

Lisätiedot

  • Ilmoitusnumero: 1466079
  • Tehtäväalue: Matkailu- ja ravintola-ala, Kiinteistöpalvelu ja puhtaanapito
  • Työsuhde: Vakituinen työsuhde
  • Työn tyyppi: Kokopäiväinen
  • Hakuaika päättyy: 25.6.2021
  • Hakuosoite: www-osoite
  • Yhteyshenkilö: Lassila ja Tikanoja Rekrytointitiimi (offre35758142.9860 (a) lassila-tikanoja-oyj.contactrh.com)
  • Puhelin: 010 636 111
  • Sijainti: Vantaa