(Poistunut julkaisusta)

Kohdevastaava Vantaalle Elintarvikehygieniayksikkö
Lassila & Tikanoja Oyj

Alkuperäinen julkaisupäivä 10.9.2020

Etsitkö itsenäistä, liikkuvaa sisätyötä? Onko sinulla selkeä kuva siitä, mitä on laadukas siivous? Etsimme nyt Vantaalle Väinö Tannerin tielle

 

KOHDEVASTAAVA ELINTARVIKEHYGIENIAAN

 

L&T:n  Elintarvikehygienia etsii kehityshaluista henkilöä vakituiseen kokoaikatyöhön Vantaan alueelle, aloitusaika heti sopivan henkilön löydyttyä. Kohdevastaavana elintarvikehygienian prosessipuhdistuksessa työtehtäviisi kuuluu siivouspalvelun perehdytys, ohjeistus, valvonta ja raportointi elintarviketuotantolaitoksen sopimuksen mukaisesti. Työhön sisältyy myös yhteistyö asiakkaan kanssa, asiakaskohteen laadunseurantaan osallistuminen, raporttien laadinta, töiden järjestely kustannustehokkaasti ja tietysti viestiminen työntekijöiden kanssa. Raportoit työstäsi palveluesimiehelle.


Työtehtävän hoitamisessa tarvitaan hyvät vuorovaikutustaidot, suomen kielen taito sekä IT-taidot. Kokemus siivous- tai elintarvikealalta katsotaan eduksi, mutta ei ole välttämätöntä. Tärkeintä on halu oppia uutta ja kehittyä työssä. Henkilönä olet tiimityöskentelijä ja sinulta löytyy palveluasennetta ja joustavuutta muuttuvien tilanteiden varalle. Reagoit nopeasti asiakkaalta tulleisiin palautteisiin, teet päätöksiä vastuullisesti ja suoritat työtehtäväsi huolellisesti.

 

Tarjoamme sinulle vakituisen, vaihtelevan ja haasteellisen kokoaikaisen vuorotyön. Työvuorot ovat  aamu- ja iltavuorossa, satunnaisesti yövuorossa. Luotamme työntekijöihimme ja panostamme jatkuvasti esimiestyöhön. Työsuhde-etuihimme kuuluu mm. tavallista laajempi työterveyshuolto, sitä täydentävä sairauskassa, henkilökuntakerhot sekä liikunta- ja kulttuurisetelit. Suurena yrityksenä tarjoamme myös mahdollisuuden kouluttautua työn ohella ja rakentaa urapolku omien kiinnostuksen kohteiden mukaan.

 

Onko tämä sinun paikkasi? Lähetä hakemuksesi pikaisesti palkkatoiveineen, sillä paikka täytetään heti sopivan henkilön löydyttyä! 

 

Vai jäikö jokin vielä mietityttämään? Voit tutustua L&T:hen työnantajana osoitteessa https://www.lt.fi/fi/tyonhakijat. Lisätietoja paikasta antaa arkisin klo 14.00 -15.00 Teija Sedergren puh. 040-725 0093. Mikäli sinulla herää erityisiä kysymyksiä tähän työhön tai rekrytointiin liittyen, voit myös lähettää viestiä osoitteeseen rekry@lassila-tikanoja.fi. Muista lisätä viestiisi työilmoituksen viisinumeroinen tunnus, jonka löydät sivun yläreunasta otsikon vierestä. Huomioithan, ettemme ota hakemuksia vastaan sähköpostin kautta.